Sportif Sfaxien

Tunižane oduševio Luka Peruzović

Nogomet
AFP
27.10.2009.
u 10:56

Pohvale za rad od svog veznjaka Abdelkarima Naftija dobio je hrvatski trener tuniske momčadi, Luka Peruzović (57).

Tuniski reprezentativni veznjak izjavio je Mosaique FM-u:

- O njemu se ne mora pričati, povijest njegovih uspjeha dovoljno govori sama za sebe. Kao bivši igrač on razumije naše probleme, a svoj posao obavlja sa zadovoljstvom. Svi stremimo istome cilju, a između njega i nas vlada razumijevanje.

Peruzović je trenutačno šestoplasiranu momčad tamošnjeg prvenstva preuzeo prije dva tjedna.

- On radi svoj, a mi svoj posao. Ne postoji trener koji je uspio samo na svoj račun, za to je potrebna disciplina momčadi i težak rad - zaključio je Nafti.

Bivši izbornik Bahreina kroz karijeru je vodio Hajduk, Anderlecht, Genk, Marseille, Gençlerbirliği , Standard iz Liegea, Charleroi i Al-Sadd.

Sportif Sfaxien bio je sedam puta prvak Tunisa, a zadnji puta 2005. godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije