Gademzi prekinuli presicu

Turković: Pamić je otišao zbog novca, a ja poštujem zakon

Igor Pamić (1)
Kristina Štedul Fabac/Pixsell
25.03.2011.
u 13:20

Predsjednik Karlovca Turković je naglasio da se njegovim dolaskom u klub počelo poštivati zakone ove države.

Gademzi su danas ušli u službene prostorije NK Karlovca i prekinuli službeno predstavljanje Srećka Lušića, novog trenera prve momčadi koji je angažiran nakon odlaska Igora Pamića. To je odmah isprovociralo predsjednika Stjepana Turkovića koji je napustio press dvoranu rekavši da će odmah pozvati policiju.

- Vama treba zvati policiju zbog svega što se učinili u ovom klubu - odgovorili su mu okupljeni Gademzi.

Na kraju su navijači ipak napustili prostorije kluba, ali su predsjednika Turkovića kasnije dočekali na izlazu dovikujući mu poznati slogan ''Turković odlazi!''. U nastavku susreta s novinarima Turković je obznanio da je dug kluba čak 11 milijuna kuna. Kao glavni razlog odlaska Pamića ponovno je naveo novac. Prema Turkoviću, Pamić je prošle godine u NK Karlovcu neto zaradio 591 tisuću kuna.

Turković je naglasio da se njegovim dolaskom u klub počelo poštivati zakone ove države. Ipak, nije odgovorio zašto na poštivanje zakona nije reagirao ranije jer je već dvije godine član Uprave kluba.

- Klub je oštećen, nažalost za ugovore koji su bili štetni osobno nisam znao.

Na novinarsko pitanje hoće li sad kad je upoznat s kršenjem zakona kazneno prijaviti svoje prethodnike odgovorio je:

- Ja ih sigurno neću prijaviti.

U sjeni sada već višemjesečnih borbi u NK Karlovcu predstavljen je Srećko Lušić koji je ugovor potpisao do lipnja 2012. Za novog pomoćnog trenera predložio je Marija Vrbanića, bivšeg nogometaša koji je kao i Lušić dosad radio s mladim kategorijama kluba.

Komentara 6

OB
-obrisani-
14:12 25.03.2011.

Sada je Pamicu na tebe red.Budi dosljedan i ocerupaj ovog seronju za 108.000.00 kuna pa onda neka prica da si otisao zbog novaca.Ono sto je tvoje to si i zasluzio.Podjeli sa deckima i neka te grad zapamti kao i ono sto si bio i ucinio .

OB
-obrisani-
17:20 25.03.2011.

@p.p Sta mislis da mu to Pamic nebi ucinio da je u pravu?!Ne budi naivan ON da oprosti nekome 108000 kuna!

OB
-obrisani-
17:49 25.03.2011.

C55K9: Mozda si u pravu .Ne upustam se u to.Ali neka se Turkovic sada drzi slova zakona kao sto je i najavio.Ne brojim i ne intresiraju me tudji novci ali mislim da riba smrdi od glave.Pokazat ce vrijeme.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije