ŽELE VATRENOG

Turski mediji pišu: Mourinho danonoćno radi da dovede Kovačića. Hrvata je impresionirao idejama

Premier League - Manchester City v Luton Town
Foto: MOLLY DARLINGTON/REUTERS
1/4
23.07.2024.
u 12:17

Mateo Kovačić je u Manchester stigao prošle godine iz Chelseaja za 29.1 milijuna eura. Već je u prvoj sezoni osvojio naslov prvaka Engleske, a nije poznato koliko je otvoren odlasku u Fenerbahče koji ne može konkurirati na najvišoj razini europskog nogometa

Mateo Kovačić je posljednjih dana velika tema turskih medija koji spekuliraju kako bi mogao napustiti momčad engleskog prvaka Manchester Cityja i pridružiti se Joseu Mourinhu u Fenerbahčeu. Prema pisanju Fotomaca, slavni portugalski trener danonoćno radi na realizaciji ovog senzacionalnog transfera.

Mourinho ima svoj popis želja uoči nove sezone u turskome prvenstvu, a na njegovom je vrhu upravo hrvatski reprezentativac. Navode kako je trener o svojim zamislima obavijestio Kovačića kada je došao u posjetu hrvatskom kampu u Njemačkoj tijekom Europskog prvenstava ove godine. Dodaju i da je hrvatski nogometaš bio impresioniran Mourinhovim zamislima.

GALERIJA Mateo Kovačić podijelio fotke s trudnom suprugom Izabel: 'Kakav par!"

Premier League - Manchester City v Luton Town
1/10

Mateo Kovačić je u Manchester stigao prošle godine iz Chelseaja za 29.1 milijuna eura. Tijekom svoje prve sezone odigrao je 46 utakmica uz učinak od tri gola i jednu asistenciju. Na kraju sezone uzeo je naslove prvaka Engleske Premier lige, Svjetskog klupskog prvenstva i Uefinog superkupa.

Treba imati na umu da je Kovačić već dugo tema tamošnjih medija koji su skloni najavljivati transfere velikih igrača sa zapada Europe, obzirom da njihovi klubovi imaju praksu dovoditi ih koliko god je to moguće. S druge strane, Kovačić je u Cityju odigrao solidnu sezonu i ima priliku napuniti svoju vitrinu brojnim trofejima u jednoj od najjačih momčadi Europe.

Komentara 1

PA
Pametanumoruludih
16:36 23.07.2024.

Prestanite lagati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije