Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TALIJANSKI PORTAL

Tuttomercato: Dinamo je angažirao novog napadača. Izašli su detalji transfera

Varaždin: 29. kolo SuperSport HNL-a, Varaždin - Istra 1961
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
23.06.2023.
u 17:16

Igor Bišćan i stručni stožer u potrazi su za novim pojačanjima uoči početka nove sezone HNL-a

Poznati talijanski portal Tuttomercato objavio je informaciju kako je zagrebački Dinamo dogovorio novo pojačanje, a radi se o alžirskom napadaču Monsefu Bakraru. 22-godišnji ofenzivac tako bi trebao postati drugi Alžirac poslije Soudanije u Dinamovoj povijesti, a imao je vrlo dobru prošlu sezonu u pulskom prvoligašu. 

Bakrar je u Istru došao prošlog ljeta kao slobodan igrač iz alžirskog ES Setifa i zabio osam golova te pridodao tri  asistencije. U Dinamo bi mogao stići prvo na jednogodišnju posudbu uz opciju da hrvatski prvak na kraju te posudbe otkupi ugovor alžirskog napadača za dva-tri milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

Plavi iz Maksimira su u potrazi za napadačkim pojačanjima jer je Bruno Petković vrlo blizu odlaska iz Zagreba, a Vipotnik iz Maribora i Frigan iz Rijeke nisu stigli u svlačionicu. 

 

Komentara 3

SI
sinke12
19:07 23.06.2023.

Točnije ukrali su ga Istri. Kaj su toliko jadni da nakon toliko godina igranja u Evropi, raznih skauta, oni uzimaju klubu iz naše lige koji je uspio naći takvog igrača sa deset puta manjim budžetom.. Stvarno su jadni.. Di je Šimić, skaut Milana, Andy Bara? Kaj stvarno oni ne mogu nigdje vani naći takvog igrača.. Evropa, Afrika, J. Amerika.. Di ste skauti? Di je sva lova koju ste zaradili od igranja u Evropi?

EJ
ejStef
19:57 23.06.2023.

Bakar nije izgledao loše prošle sezone, no daleko je to od nekog pojačanja za Dinamo. Frigan je puno veći potencijal i zreliji igrač... Kada odu Petković, Livaković, Ivanušec i Šutalo, Dinamo će biti taman da bi Hajduk mogao osvojiti HNL. Ova uprava kao da se namjerno trudi za to... Potjerati Tolića, a onda tražiti zamjenu u starijim igračima 2. francuske lige sigurno ne garantira neki uspjeh, a ideja o štednji sigurno ne garantira neku budućnost...

DU
Deleted user
22:01 23.06.2023.

Dinamo mora dobro izvagati kupoprodaju, jer ulazak u skupinu LP donosi zaradu, koeficijent i najvažnije i najvrjednije vrhunski - izlog igrača. Kao i nog. reprezentacija Hrvatske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije