Robert Boljat

Tužna vijest: Iznenada preminuo trener u RNK Splitu, imao je 50 godina

RNK Split
RNK Split
30.12.2021.
u 22:39

"Bio je izuzetan stručnjak, specijalist za rad s mlađim kategorijama u kojima je otkrio i odgojio niz poznatih igrača koji su ponikli u Parku mladeži."

Tužna vijest zatekla je nogometnu obitelj i sve navijače RNK Splita jer je iznenada u 51.godini preminuo Robert Boljat, dugogodišnji trener u klupskoj Omladinskoj školi, objavili su crveni na svojoj službenoj stranici.

"Bio je izuzetan stručnjak, specijalist za rad s mlađim kategorijama u kojima je otkrio i odgojio niz poznatih igrača koji su ponikli u Parku mladeži. Bio je čovjek velike energije i ogromnoga srca te imao zanimljiva zapažanja o nogometu kojemu je posvetio čitav svoj život, a praktički sav trenerski dio karijere proveo je u Parku mladeži i silno će nedostajati svima.

Okrutna smrt otela ga je u godinama kada je još puno mogao dati, kao što je davao čitavoga sebe učeći i usmjeravajući mlade, ali i vlastitu djecu, dva sina koja se bave nogometom, a iza sebe je ostavio i suprugu koja ga je na nogometnom putu pratila i podržavala. Vodio je razne uzraste u Splitovoj Omladinskoj školi, a u ovoj sezoni bio je zadužen za individualni rad s talentiranim dječacima kojima će kao i cijelom Splitu, trenerima i kolegama, jako faliti", navodi se na stranici trećeligaša Splita.

>> Pogledajte i video

 

 

Ključne riječi

Komentara 17

DU
Deleted user
23:18 30.12.2021.

Iznenadna smrt mladih je postala svakodnevnica. Prije cjepiva nije bilo tako ili mi se samo cini!?

Avatar GeniKameni
GeniKameni
00:28 31.12.2021.

Iskrena sucut obitelji. Prema podacima od prije nekih mjesec dana, 108 FIFA registriranih igraca/trenera umrlo je u posljednjih 6 mjeseci. Nije nikakva tajna da igraci/treneri moraju biti ubrizgani da bi se bavili svojim poslom...

Avatar AnteDeJure
AnteDeJure
01:47 31.12.2021.

Uvesti obavezno cijepljenje i 10 boostera tako da Plenkovicu uspije ono o cemu su Sloboban Milosevic i kompanija samo sanjali: Da potamane sve Hrvate.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije