ANTE BUDIMIR

Marca se raspisala o tužnoj životnoj priči vatrenog: Otac mu je poginuo, a majka pobjegla od rata

Ante Budimir / Instagram
19.02.2023.
u 21:54

Ante Budimir bio je član reprezentacije koja je osvojila svjetsku broncu u Kataru 2022. godine, trenutno nastupa za španjolskog prvoligaša Osasunu

Poznati španjolski medij Marca na zanimljiv je način najavila susret Osasune i Reala kojeg je kraljevski klub dobio na gostovanju u Pamploni. Kako su na suprotnim stranama zaigrale reprezentativne kolege Luka Modrić i Ante Budimir, španjolski novinar usporedili su njihove dirljive životne priče. Od prije je već poznato kako je Luka Modrić izgubio svog djeda po kojem je dobio ime, četnici su ga ubili na kućnom pragu. 

Međutim, manje je poznata priča Ante Budimira koji je rođen u malom mjestu Ozirica, pored Zenice, u Bosni i Hercegovini. Ratni vihor također je promijenio njegov život, njegova majka morala je napustiti obiteljski dom i otići u Veliku Goricu, dok je vatreni imao samo nekoliko mjeseci. Antin otac tragično je stradao u prometnoj nesreći, pa je majka morala odgajati našeg reprezentativca i dvije sestre. 

Naglasili su kako je Budimir upisao ekonomski fakultet kojeg silno želi završiti, a karijeru želi završiti u Gorici gdje je zapravo i napravio ozbiljne korake. 

- Obojica bi mogli dugo pričati o stvarima koje su njihovi suigrači vidjeli samo na filmovima - zaključila je Marca. 

Standings provided by Sofascore

 

 

Komentara 2

GA
gafe
22:15 19.02.2023.

Kao prvo nije Ozirica, nego je Ozimica. Kao drugo nije pored Zenice, nego pored Žepča

BL
blackeder2022
01:24 20.02.2023.

Budimir je borac,trudi se na terenu,za razliku od Sperljakovića kojeg svi guraju,ali nikakve koristi od njega,uostalom Budimira su kupili i igra u spanjolskoj ligi,Spetljakovića nude ali ga nitko neće,naravni osim prodavača magle Daliča.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije