Meč stoljeća

Tyson opalio po Mayweatheru: Veći od Alija? Pa on je maleni uplašeni čovječuljak!

Mike Tyson
Foto: Reuters/PIXSELL
30.04.2015.
u 15:51

– Neovisno o tome tko će slaviti na kraju, to će biti dobra borba. Obojica će biti vrlo spremni. Vjerujem u nokaut, neće otići do odluke

Legendarni boksački šampion Mike Tyson nije htio detaljnije prognozirati "meč stoljeća", kako su nazvali subotnji dvoboj Mayweathera i Pacquiaoa u Las Vegasu. U kratkom videointervjuu naglasio je da očekuje jako kvalitetnu borbu neovisno o tome tko će pobijediti u njoj, piše Fight Site.

"Neovisno o tome tko će slaviti na kraju, to će biti dobra borba. Obojica će biti vrlo spremni. Vjerujem u nokaut, neće otići do odluke", poručio je Tyson.

Novinar je vrlo brzo promijenio temu i upitao Tysona što mislio o teškoj boksačkoj diviziji koju već godinama potresa kriza.

"Ne razmišljam o teškoj diviziji. Kličko dominira. To je tako", rekao je pomalo zamišljeno Tyson te je dodao da bi njegovom sunarodnjaku Wilderu ipak trebao meč prije nego što ode na šake suverenom vladaru teške divizije...

"Znate, ne znam. Mora se boriti protiv nekog drugog prije nego što ide na Vladimira. Ne znam s kim bi se mogao boriti prije, a da je top 'contender'."

I na kraju su legendarnog boksača upitali što misli o Mayweatherovoj izjavi da je "veći od Muhammada Alija". Tu "Iron Mike" nije birao riječi...

"Nema pojma o čemu govori. Da je u stanju, Ali bi sam vodio svoje unuke u školu. Mayweather to ne može, ne vodi sam djecu u školu. I priča o tome koliko je velik. Veličina nije kada se izolirate od ljudi, veličina je kad vas ljudi prihvaćaju. On sam ne može djecu odvesti u školu. On je uplašen čovjek. On je jedan maleni uplašeni čovječuljak", bijesno je odgovorio Tyson očito ne odobravajući Mayweatherovu bahatu izjavu.

>>Gdje gledati Miočića i Hunta? Samo na Fight Channelu!

Komentara 2

Avatar babas
babas
15:17 03.05.2015.

Tyson dobro govori.Myweather je antireklama za boks. Nažalost Ameri više nemaju vrhunskih šampiona,pa im je Mayweather najveća zvijezda.

SE
Sejo
07:33 02.05.2015.

Valjda je ovo nacin da Mike Tyson ostane u centru paznje svojim uvredama,uz to vjerovatno je konstantno pod uticajem alkohola,pa napada sagovornike u studiju za intervjue i smo sa sramoti cime unistava svoj ugled.Pa nek se samo sjeti kako jee on sramno zavrsio karijeru,bio je preplasen protiv Lenox Lewisa da nije ga dohvatio nijednom a posle meca je izjavio da je lewis najbolji boxer svih vremena.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije