DOLAZI NOVO POJAČANJE

Propao dolazak velike želje Dinama, ali nakon Pjace kreću po hit-igrača Eura! Pri kraju je veliki posao

Rijeka: Susret Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
08.07.2024.
u 16:37

Dinamu je propala želja da dovede poljskog reprezentativca, Adam Buksa trebao je doći na posudbu iz Lensa, ali je njegov klub dobio ponudu od 4,5 milijuna eura za njega

Nogometaši Dinama pričekali su da klub potpiše ugovor s novim glavnim sponzorom, Favbetom, da se predstavi Marko Pjaca, a onda su krenuli na drugi dio priprema u Austriji gdje će odigrati tri utakmice. Pjaca se predstavio i pred novinarima u press-salonu, odakle je poslao još malo dobrih vibracija uoči puta. 

Pjaca je bio prioritet plavih u ovom prijelaznom roku, doveli su i Raula Torrentea i drže da imaju već sad najbolju momčad u ligi, ali s pojačanjima neće stati. Propala im je želja da dovedu poljskog reprezentativca, Adam Buksa trebao je doći na posudbu iz Lensa, ali je njegov klub dobio ponudu od 4,5 milijuna eura za njega. Zasad nema pomaka oko Marina Šotičeka nakon što nije prihvatio ponuđene uvjete. Stoga su plavi slične uvjete ponudili Juanu Córdobi te njegovu klubu Deportivo Cali 1,5 milijuna odštete, ali sve je još u pregovorima.

Imaju u Dinamu još imena o kojima se razgovara, sad je zanimljiv i slovenski reprezentativac Timi Max Elšnik, ali problem je što i on ima dobre ponude. Zastupnik mu je Andy Bara s kojim su plavi bili u malom "ratu", no izgleda da se sve izgladilo, pa možda i mladi Belinho ostane u Maksimiru.

Rijeka: Susret Rijeke i Dinama u drugoj utakmici finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/2

Sučić odlazi u Italiju?

Uskoro bi se mogao dogoditi i jedan važan izlazni transfer, a nije riječ ni o Bruni Petkoviću ni o Martinu Baturini. Naime, talijanski prvoligaš Como spreman je ponuditi znatan novac za Petra Sučića koji je u samo godinu dana od igrača na posudbi stigao do pretpoziva za našu reprezentaciju. Plavi su odbili prvu ponudu Coma, ali će izgleda drugu prihvatiti, a riječ je o šest milijuna eura, uz još dva milijuna kroz bonuse. Sučić je bio na popisu igrača koji su jučer otputovali u Austriju, ali je moguće i da se ekspresno vrati i preseli u Italiju.

Ključne riječi

Komentara 5

BP
Besposlen pop
16:44 08.07.2024.

Hvala Zeko, bilo bi bolje da si ostao dole na grčkom suncu. Prodavati 20-ogodišnje reprezentativce za kikiriki moglo se i bez tebe i tvoje 10 000+ 6000 € plaće. I to uz osiguranu barem EL!

Avatar Đovak Noković
Đovak Noković
16:51 08.07.2024.

Ne sviđa mi se nimalo Zekina politika i Marićeva mlate tuđim, tako bi i ja

BS
Blue_shirt
18:37 08.07.2024.

Petar Sučić u italiju u ekipu koja je usla u serie A i vrlo vjerovatno borba za ostanak i smjene barem dva trenera... i sve to za 6mil € ??? I to vrlo vjerovatno buduceg reprezentativca RH repke koja je u top 10 na listi fife ??? E ako ovo nijekriminalno los posao sto je?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije