Posudba iz Chelseaja

U NAC-u zadovoljni: 'Perica će kod nas napredovati'

stipe perica
Igor Kralj/Pixsell
19.08.2013.
u 10:44

– Stipe će biti pojačanje za našu momčad i drago nam je što je došao kod nas. Drukčiji je tip napadača od onih koje imamo u momčadi

Stipe Perica, koji je nedavno potpisao za Chelsea, s oduševljenjem je dočekan u nizozemskoj NAC Bredi u koju je poslan na posudbu.

– Stipe će biti pojačanje za našu momčad i drago nam je što je došao kod nas. Drukčiji je tip napadača od onih koje imamo u momčadi. Dolazi iz regije iz koje je i naš trener (Nebojša Gudelj, nap.a.) pa će odmah doći u poznato ozračje. Uvjereni smo da će ovaj momak ovdje napredovati –  rekao je za klupsku stranicu direktor kluba Brede Jeffrey van As.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije