BAYERN - DINAMO

Dinamo saznao tko će im suditi u Münchenu. Ovo mu je debi u Ligi prvaka

REAL MADRID v RAYO VALLECANO. LA LIGA 2023/2024. ROUND 12.
Foto: nordphoto GmbH / Alterphotos
1/3
15.09.2024.
u 13:48

Bayern je nakon sezone bez trofeja pokazao zube i nanizao tri pobjede u domaćem prvenstvu. U posljednjoj su utakmici demolirali Kiel rezultatom 6:1

Dinamo će ovoga utorka u Münchenu igrati prvu utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna. Susret je na rasporedu u 21 sat. Nakon šokantnog poraza u derbiju protiv Hajduka (0:1), momčad ima svega tri dana prije velikog okršaja u Allianz Areni. U Ligi prvaka će Dinamo odigrati barem osam utakmica od čega će četiri biti na Maksimiru, a četiri u gostima.

Uefa je službeno potvrdila kako će glavni sudac ove utakmice biti Španjolac Juan Martínez Munuera. Pomoćni suci će mu biti Diego Barbero i Miguel Martinez, dok će u VAR sobi biti Ricardo de Burgos i Tomasz Kwiatkowski. Španjolskom sucu ovo će biti debitantski nastup u Ligi prvaka. Do sada je sudio u La Ligi, a s hrvatskim se klubovima susreo dvaput.

GALERIJA 15.000 ljudi stiglo je na Maksimir, pogledajte atmosferu na derbiju Dinama i Hajduka

REAL MADRID v RAYO VALLECANO. LA LIGA 2023/2024. ROUND 12.
1/6

Prije devet godina sudio je utakmicu kvalifikacija za Europsku ligu između Hajduka i estonskom Sillamäe Kaleva. Rijeci je sudio Hiberniana u kvalifikacijama za Konferencijsku ligu. Obje su utakmice završile bez pobjednika rezultatom 1:1, a sigurno se niti Dinamo ne bi požalio na takav ishod.

Međutim, za to će Dinamu trebati puno volje, znanja, vještine, ali i sreće. Bayern je nakon sezone bez trofeja pokazao zube i nanizao tri pobjede u domaćem prvenstvu. U posljednjoj su utakmici demolirali Kiel rezultatom 6:1. Idući Dinamov protivnik AS Monaco također je na gostovanju svladao Auxerre rezultatom 0:3 te se trenutno nalazi na trećem mjestu ljestvice s 10 bodova i bez poraza ove sezone.

VIDEO Gvardiol je postao nezamjenjiv za City: 'Kada je on ušao više nisu imali problema'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije