BIVŠI IGRAČ RIJEKE

'U Rijeci su me psihički uništili, slobodno to napišite. Nisu mi ništa pomagali'

Nogometaši Osijeka večernji trening odradili na Opus Areni
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/2
17.07.2024.
u 15:33

Roko Jurišić je zabio gol Rijeci u predzadnjem kolu HNL-a: baš sam bio sretan što sam zabio njima, to mi je bio i jedan od ciljeva kada sam došao u Osijek, da zabijem Rijeci

Osam dana dijeli Osijek od prvog nastupa u drugom pretkolu Konferencijske lige kada će kao protivnika vrlo vjerojatno imati estonsku Levadiju.

Igrač Osječana Roko Jurišić (22) prije pola godine prešao je iz Rijeke na Opus Arenu i odmah si zacementirao mjesto u prvoj postavi na poziciji lijevog beka. Još u doba Zekića je tako bilo i pretpostavlja se da će tako biti i s talijanskim trenerom Federicom Coppitellijem.

Za Sportske novosti je opisao period u Rijeci kojeg ne pamti po dobrome, a kojoj je zabio u predzadnjem kolu u prošloj sezoni:

"Slavio sam zato što sam zabio klubu koji mi nije puno pomogao i koji me dosta psihički uništio. To slobodno možete napisati. Dok sam bio mlad, nisu mi uopće pomogli. Baš sam bio sretan što sam zabio njima, to mi je bio i jedan od ciljeva kada sam došao u Osijek, da zabijem Rijeci".

Godine igranja su pred njim. Nada se i pozivu u reprezentaciju:

"Rekao bih da, to mi je sada najveći cilj. Mislim da mogu, ali vidjet ćemo. Fokusiran sam na iduću sezonu, pogotovo na Europu, da napravimo što bolji rezultat. Sav fokus je na Osijeku, a reprezentacija bi bila samo nagrada".

>> Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Nogometaši Osijeka večernji trening odradili na Opus Areni
1/61
 
 
 
 
Ključne riječi

Komentara 1

RA
Rafo
10:46 19.07.2024.

Bez puno uvertire,osvrta na fabulu mozebine pripovjetke odmah rezime.Nedopustivo je imati toliko godina i pricati ovakve nonsense.Ako ti je negdje loše,netko se prema tebi odnosi kako to ne dolikuje,a pogotovo kako se iz pricanja da zakljuciti netko te i maltretira,lijepoo se zahvalis na suradnji , kazes da su očekivanja bila nešto drugo,dignes sidro i doviđenja,bog,žurim. A ne otici u drugi klub pa čekati u prikrajku da ti se posreči i zabijes ( kako kažes) gol da im valjda vratis milo za drago.Pa i posao ti je davati golove,za to si placen. Nisi znanstvenik,oa da po objavi znanstvenpg uradka iscekujes lovorike i priznanja. Iz izjave se da zakljuciti da je skola i biti skolovan jedna druga dimenzija,nekima udaljena svketlosnu godinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije