Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Transferi

Novo lice na Opus Areni, Osijek doveo mladog hrvatskog reprezentativca

U Sesvetama odigrana nogometna utakmica U-21, Hrvatska - Švedska
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
26.06.2024.
u 12:16

Karijeru je počeo u Širokom Brijegu nakon čega je otišao u Dinamo gdje je nastupao za tamošnju juniorsku i drugu momčad. Prošle sezone je igrao kao posuđeni igrač za Goricu

Hrvatski nogometni prvoligaš Osijek službeno je obznanio na svojim internetskim stranicama kako je 20-godišnji Marko Soldo, mladi U21 hrvatski reprezentativac, novi član njihovog kluba. U Osijek je Soldo došao iz zagrebačkog Dinama te je potpisao ugovor do lipnja 2027. godine.

Soldo je karijeru počeo u Širokom Brijegu nakon čega je otišao u Dinamo gdje je nastupao za tamošnju juniorsku i drugu momčad. Kratko je na posudbi bio u Šibeniku, a prošle sezone je igrao kao posuđeni igrač za Goricu gdje je tijekom 35 nastupa postigao tri pogotka.

- Kada je došao poziv iz Osijeka, shvatio sam da je to ovoga trenutka najbolja moguća opcija koju sam imao. Osjećaj po dolasku je fantastičan, za mene je ovo svakako jedno novo iskustvo i pravi izazov, neupitno i puno veća razina nego dosad - rekao je prilikom dolaska u Osijek zadnji vezni nogometaš Soldo, a prenosi službena internetska stranica Osijeka.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije