Protiv Steaue

Uefa odobrila Partizanu: Utakmica u Beogradu počinje minutom šutnje za žrtve Oluje!

Srbija - Albanija
Foto: Reuters/PIXSELL
04.08.2015.
u 14:59

– Tražili smo od Uefe dopuštenje i dobili smo ga. Utakmica će početi minutom šutnje – rekao je Vazura.

U srijedu se u Beogradu igra uzvratna utakmica trećeg pretkola Lige prvaka između Partizana i Steaue, a prije početka susreta održat će se minuta šutnje za srpske žrtve u akciji "Oluja", javljaju srbijanski mediji. To je potvrdio i direktor Partizana Miloš Vazura.

– Tražili smo od Uefe dopuštenje i dobili smo ga. Utakmica će početi minutom šutnje – rekao je Vazura.

U cijeloj priči nejasno je kako je Uefa, koja inače ne dopušta nikakve političke i slične poruke na stadionima, dala dopuštenje za to. Podsjetimo, protiv toga je i krovna svjetska nogometna organizacija (Fifa) koja je jednom prilikom od HNS-a tražila da se s tribina makne veliki transparent na kojem je pisalo "Zapamtite Vukovar".

>>Na srbijanskoj strani granice dijele se letci i CD-ovi o Oluji

>>Na mimohodu u Zagrebu 42 strane delegacije: stižu i dva američka generala

Komentara 53

Avatar Castro
Castro
15:17 04.08.2015.

ne vidim nista lose u tome da bude minuta sutnje , moze i dvije minute , nama uopce nebitno. Mogu i traktore poredati oko igralista sa kninskim oznakama, bas nas briga.....hej, pa mi smo OSLOBODILI SVOJU ZEMLJU ....oni definitvno imajuju razloga za tugu i u tome ih ne smijemo ometati... Sretno Steaui

HR
hromcan
15:08 04.08.2015.

Francuzi su uvijek baš uvijek bili na strani srbijanaca bez obzira što ovi činili.

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
15:09 04.08.2015.

ispravno bi bilo 5 minuta u sjećanje na utakmicu s dinamom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije