BEZ MILOSTI

Uefa žestoko kaznila Hajduk

Hajduk i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/3
20.08.2024.
u 09:48

Nogometaši splitskog Hajduka svoj nastup u kvalifikacijama Konferencijske lige završili su 0:1 (0:1) domaćim porazom od slovačkog Ružomberoka u uzvratnom susretu 3. pretkola.

UEFA je kaznila Hajduk s 50.000 eura zbog ponašanja navijača splitskog kluba na gostujućim europskim utakmicama protiv HB Torshavna i Ružomberoka. Ova kazna dolazi kao rezultat niza incidenata koji su se dogodili tijekom spomenutih utakmica. U obrazloženju kazne UEFA je navela nekoliko prekršaja koje su počinili navijači "bijelih", uključujući bacanje predmeta, korištenje pirotehnike te nerede na tribinama.

Uz to, stoji i uvjetna kazna za pristaše Hajduka, i to na rok kušnje od dvije godine. Naime, Hajdukovim navijačima bit će zabranjena kupnja ulaznica za gostujuću europsku utakmicu ako se u iduće dvije godine ponove slični izgredi. 

Podsjetimo, nogometaši splitskog Hajduka svoj nastup u kvalifikacijama Konferencijske lige završili su 0:1 (0:1) domaćim porazom od slovačkog Ružomberoka u uzvratnom susretu 3. pretkola. Kako je prva utakmica, odigrana u Slovačkoj, završila bez pogodaka, Ružomberoku je jedan pogodak bio dovoljan za prolaz. Hajduk je u 2. pretkolu s ukupnih 2:0 izbacio HB Torshavn s Farskih otoka. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Hajduk i Slaven Belupo sastali se u 1. kolu SuperSport HNL-a
1/13
Ključne riječi

Komentara 2

SP
Stari_proleter
11:24 20.08.2024.

Da ih ovako kažnjavaju u HNL-u, odavno bi se uveo red u našem nogometu.

MI
mikimouse12
12:05 21.08.2024.

nek svaki clan da po 50 centa i za cas nakupe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije