MOŽDA STIGNU MILIJUNI IZ SERIE A

Kultni klub iz Italije dovodi Pukštasa? Insajder objavio da su počeli pregovori s Hajdukom

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
19.08.2024.
u 17:13

Vrijednost Pukštasa, prema Transfermarktu, procijenjena je na osam milijuna eura, no Hajduk se nada da bi eventualna ponuda mogla doseći i 10 milijuna eura.

Hajduk se suočava s financijskim izazovima, što je dovelo do odluke o prodaji igrača, kazali su iz Kluba. Jedan od glavnih kandidata za transfer je Rokas Pukštas, sjajni mladi vezni igrač koji je prije dvije godine debitirao za prvu ekipu i ubrzo postao jedan od njenih najvažnijih igrača. Za Hajduk je nastupio 65 puta i zabio 11 golova.

Prema informacijama koje je na X-u, bivšem Twitteru, objavio insider Nicolo Schira, Parma je pokazala interes za 19-godišnjeg američkog veznjaka. "Parma je počela pregovore s Hajdukom oko Rokasa Pukštasa, igrača rođenog 2004. godine", kratko je na X-u objavio Nicolo Schira.

Inače, vrijednost Pukštasa, prema Transfermarktu, procijenjena je na osam milijuna eura, no Hajduk se nada da bi eventualna ponuda mogla doseći i 10 milijuna eura. Parma je nedavno ponovno stigla u Serie A nakon nekoliko godina provedenih u nižim ligama te se želi pojačati za novu sezonu. Morat će to učiniti do 30. kolovoza, do kada traje prijelazni rok u ligama Petice.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Zagreb: Lokomotiva i Hajduk sastali se u 2.kolu SuperSport HNL-a
1/13
Ključne riječi

Komentara 2

XY
XYZ52
19:21 19.08.2024.

Zasluzio je Pukstas puno bolje klubove od Parme, koja je ove godine usla u Prvu talijansku ligu. Da je Hajduk dobio Slovake, sigurno bi bilo vise i boljh klubova zainteresiranih za Pukstasa.

KU
kuki333
17:39 19.08.2024.

A bidan momak!Iz jajduga u talijanski hajduk😔

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije