POZITIVNA KRITIKA

Ukrajinci napokon zadovoljili Uefu

Šahtar
Reuters
08.10.2009.
u 13:39

Krovna europska nogometna organizacija (UEFA) izrazila je zadovoljstvo nakon što je im je inspekcija koja je posjetila Ukrajinu predala potrebnu dokumentaciju.

Ovo je prvi puta da je UEFA zadovoljna kako napreduju radovi u Ukrajini. Prijašnje inspekcije uvijek su davale mnogo kritika i počela su govorenja kako će Ukrajinci i Poljaci izgubiti Europsko prvenstvo 2012. godine.

- Zadovoljni smo s napretkom koji je pokazala Ukrajina. Radovi teku prema rokovima i zadovoljni smo s tim što smo vidjeli - rekao je Martin Kallen, predstavnik Uefe u Kijevu.

U nekoliko posljednjih mjeseci Ukrajinci su počeli raditi na svim stadionima na kojima bi se Euro trebao održati, a i vlada je uložila sedam milijardi dolara u prometnu infrastrukturu i turizam.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije