Vatreni na odmoru

Umjesto SP-a - pelene

Luka Modric Vanja Bosnic
Grgo Jelavić/Pixsell
29.05.2010.
u 08:35

Luka Modrić će u lipnju postati otac, a u visokoj trudnoći je i supruga Danijela Pranjića. Oni se odmaraju u Novalji.

Kada trener Bayerna Van Gaal 20. lipnja okupi momčad na uvodnim pripremama, na raspolaganju neće imati dovoljno igrača da popuni zapisnik za prijateljsku utakmicu. Ipak, i takav Bayern, bez sudionika SP-a, izgledao bi moćno: Rensing, Van Buyten, Altintop, Contento, Timošuk, Pranjić, Olić...

Spursi u Americi

Ivica Olić i na uvodne pripreme doći će spreman kao za finale Lige prvaka. Ola se trenutačno odmara u Turskoj, gdje će provesti dva tjedna, potom će kratko vrijeme provesti s obitelji u Davoru, a zatim se vraća treninzima. Preuzima ga njegov privatni trener, dekan Kineziološkog fakulteta dr. Igor Jukić, s kojim će za vrijeme SP-a vježbati u Münchenu.

Bayernovi igrači bit će zajedno od 20. do 30. lipnja, a zatim će ih Van Gaal opet pustiti na dvotjedni odmor, a Olić će i u tom razdoblju raditi s Jukićem.

Dio odmora Olić će posvetiti i novinaru Tvrtku Puljiću, koji će, zajedno s profesorom Jukićem, napisati knjigu o Olićevoj karijeri pod nazivom "Isplati se".

Olićev suigrač Danijel Pranjić odmara se u Novalji na Pagu i pazi na suprugu Vlatku, koja je u visokoj trudnoći. Danijel će, poput Luke Modrića, uskoro početi mijenjati pelene, a imat će i više slobodnoga vremena od Luke.

Naime, nogometaši Tottenhama već sredinom lipnja kreću na američku turneju, pa već 17. lipnja igraju u Kaliforniji, protiv San Jose Earthquakesa, a potom na turniru u New Jerseyu. I Spursi bez reprezentativaca imaju sjajnih 11: Cudicini, Ćorluka, Hutton, Kaboul, Bale, Gudjohnsen, Modrić, Kranjčar, Bentley, Pavljučenko, Keane.

Vukojević u Austriji

Niko Kranjčar već je najavio da neće gledati utakmice SP-a, a veći dio ljetnoga odmora provest će na rehabilitaciji u Londonu.

Ogi Vukojević gledat će SP na pripremama kijevskog Dinama u Austriji. Njegov klub u JAR-u ima samo dva predstavnika, Srbina Ninkovića i Nigerijca Youssufa...

Ljeto najvećega uživanja osigurao si je Slaven Bilić briljantnim uradcima protiv Austrije, Walesa i Estonije. Malo ispijanja koktela u Južnoj Africi, pod radnim nazivom "snimanje Grka", a onda sve četiri u zrak, od Splita do Vodica. Odmori se, Slavene, zaslužio si!

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:12 29.05.2010.

Jesu li pelene za djete ili Luku ? Kada počne SP 2010 i udari ta tuga i bol može svašta da se dogodi pozadi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije