Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VLADIMIR SAVIĆ

Umro legendarni jugoslavenski nogometaš. Bio je član generacije koju će Dinamo zauvijek pamtiti

pixabay
25.07.2023.
u 18:30

U redove Vojvodine je stigao 1965. godine, gdje je igrao sve do 1973. godine i s njom osvaja povijesni naslov prvaka jugoslavenske lige ispred zagrebačkog Dinama.

Tužne vijesti dolazi iz susjedne Srbije, točnije Vojvodine, tamo je u 80. godini života preminuo poznati igrač i trener Vojvodine Vladimir Savić. Legendarna ekipa Vojvodine, koja je osvojila prvo prvenstvo u sezoni 1965/1966 polako napušta ovaj svijet , a od Savića su se oprostili iz matičnog kluba.

- S tugom i žaljenjem primili smo vijest da je preminuo Vladimir Savić, dugogodišnji član FK Vojvodina i član prve šampionske generacije. Obitelji i rodbini pokojnog Vlade Savića FK Vojvodina i veterani FK Vojvodina izražavaju svoje duboku sućut - objavili su na društvenim mrežama.

VEZANI ČLANCI:

Savić je rođen u Noćaju kod Sremske Mitrovice, a nogomet je počeo igrati u FK Podrinje iz Mačvanske Mitrovice. Nakon toga igrao je u Sremu iz Sremske Mitrovice te Mačvi iz Šapca, a u Vojvodinu je stigao 1965. godine, gdje je igrao sve do 1973. godine i s njom osvaja povijesni naslov prvaka ispred zagrebačkog Dinama. 

 

 

Komentara 14

PR
prajdali100
19:29 25.07.2023.

Sorry,imam dosta godina,ali se tog " legendarnog" nogometaša slabo sjećam.Čuj legendarni ! Počivao u miru.

PR
principjelannotsdp
21:27 25.07.2023.

Kako vas nije sramota sudjelovati u srpskoj propagandi…

BI
billynik
21:34 25.07.2023.

Zašto bi nas to trebalo zanimati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije