Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrti transfer?

Novo ime povezuje se s Dinamom: Član mlade 'furije' vrijedan devet milijuna eura

Unai Vencedor
Athletic Bilbao via Twitter
25.07.2023.
u 14:50

U baskijskim medijima navode kako će Dinamu konkurencija za dovođenje Unaija Vencedora (22) biti Mallorca i Granada. Mladom igraču koji je ispao iz reprezentacije i prve postave baskijskoga kluba, svakako će dobro doći prilika da probudi karijeru, no pitanje je gdje će to biti

Veznjak Athletic Bilbaa, 22-godišnji Unai Vencedor, zapeo je za oko Dinama, pišu baskijski mediji. Do proljeća prošle godine bio je član U-21 reprezentacije Španjolske i za nju je nastupio osam puta. Kada je ispao iz prve postave Athletica, za njega u reprezentaciji mjesta više nije bilo.

S druge strane, za seniore počeo je igrati prije tri godine. U tom je periodu nastupio 82 puta. Do prošle godine bio je jedan od standardnih članova prve postave.

VEZANI ČLANCI:

Međutim, tijekom sezone 2022/23. nastupio je tek 11 puta od čega niti jednom nije igrao u prvom sastavu. Prema Transfermarktu vrijednost mu je 9 milijuna eura. U baskijskim medijima navode kako će Dinamu konkurencija za njegovo dovođenje biti Mallorca i Granada.

VIDEO Trening Dinama uoči utakmice 2. pretkola Lige prvaka protiv Astane

Komentara 3

AK
Al kemičar
15:35 25.07.2023.

smiješno, dinamo za njega neće i ne može dati više od 3-4 mil.eura, kakvih 9 mil.eura?!?? pa nije dinamo red bull

LJ
ljudeman
16:13 25.07.2023.

Na posudbu ili je u pitanju kupovina?

EJ
ejStef
16:08 25.07.2023.

Ma je, baš. Ovo je da se malo Šimiću i upravi digne rejting... Dajte dovedite to što realno možete, bar da se pojača konkurencija za HNL, a bajke prepričavajte djeci. Ponudite novi ugovor Petkoviću i to je to. Njega pustiti za 2 mil. je sramota, a i onog Francuza koji je rezerva rezerve plaćati više je još veća... Radije prodajte Drmića, on u Dinamu propada, nije za tip nogometa koji forsira Dinamo, tj. sada BIšćan. On je više za kontre i nateravanje po terenu, tada dolazi do izražaja, protiv bunkera je beskoristan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije