TRANSFERI

United dovodi Kroosa; City dogovorio sve sa Sagnom?!

Toni Kroos
Foto: NPH/Pixsell
22.05.2014.
u 14:33

Uz Kroosa, velika želja Uniteda je i Arjen Robben, ali njegov transfer nije izgledan.

Iako je sezona tek nedavno završila, dva manchesterska kluba i prije Svjetskog prvenstva u Brazilu dogovaraju nova pojačanja.

Manchester United sve je dogovorio s Tonijem Kroosom, tvrdi Daily Mail, te dodaje kako je transfer dogovoren još dok je bivši trener David Moyes bio na klupi. Za ovog veznjaka 'vragovi' će Bavarcima platiti 25 milijuna eura.

Englezi također navode kako je ovo posljednja prilika Bayernu da zaradi, jer Kroosu sljedeće ljeto istječe ugovor.

Uz Kroosa, velika želja Uniteda je i Arjen Robben, ali njegov transfer nije izgledan.

City dogovorio Sagnu

Prometno je i u 'plavom' dijelu Manchestera. City je navodno sve dogovorio s francuskim reprezentativcem Bacaryjem Sagnom.

Sagna je već neko vrijeme bio u pregovorima s Arsenalom oko novog ugovora, ali nisu uspjeli pronaći isti jezik. City je očito mogao zadovoljiti njegove uvjete, pa će Francuz preseliti na Etihad.

Foto: PA/Pixsell

A Arsenal navodno već ima i zamjenu za Sagnu. Na Emirates bi trebao stići 21-godišnji Segre Aurier iz Toulousea.

>> Cole napušta Chelsea: Žele ga Real, Liverpool, Tottenham...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije