šubićevac

Upitna utakmica s Hajdukom, u štrajk ide i Šibenik!

'29.10.2011., stadion Subicevac, Sibenik - Nogometna utakmica 13. kola MAXtv Prve lige, HNK Sibenik - NK Karlovac.  Zbog neisplate nekoliko placa igraci Sibenika i Karlovca dvije minute sjedili na tra
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
21.11.2011.
u 09:16

Ono što je godinama prijetilo, sada bi se moglo i obistiniti, a ako počne val štrajkova, ligi slijedi kolaps.

Karlovac je možda samo vrh ledenog brijega, a Hrvatska liga mogla bi početi kliziti prema dnu. Naime, od danas bi u štrajk trebali krenuti i nogometaši Šibenika.

Budu li ustrajni i odlučni, pod upitnik će doći odigravanje subotnje utakmice s Hajdukom što bi bila nova velika sramota lige.

Podsjetimo, nogometaši Karlovca u nedjelju su odbili putovati u Rijeku zbog neisplaćenih plaća. U dugovima se utapa i Varaždin, velike probleme imaju Rijeka i Cibalia i pitanje je trenutka kad će još netko krenuti karlovačkim stopama...

>>> Hvale se sponzorima, a igrači gladuju!

>>> Jedemo govna već šest mjeseci

>>> Kolaps! - Liga 16 puca po šavovima

>>> Karlovčani odbili putovati u Rijeku na utakmicu

Ključne riječi

Komentara 47

NN
nije nego
09:33 21.11.2011.

pa šta su močnici iz metrople tražili to su i dobili. Sada će imat ligu oko zagrebačkog pašaluka koja će služit dinamu za trening utakmice.

OB
-obrisani-
09:41 21.11.2011.

u ovoj zemlji jedino je mamic pametan i sposoban. sve ovo je maminjo predvidio ali ste onda vecina vas pljuvali po jedinom sposobnom nogometnom strucnjaku u hrvatskoj. podrzavali ste debila iz splita koji je sve cega se je uhvatija unistija i sve je propalo, pocevsi od ljudi preko stvari i poslova. taj i zlato pretvara u zeljezo. eto vam stimca sta ste tili to ste dobili. maminjo care, ostali stoj....

OB
-obrisani-
09:25 21.11.2011.

štimčev \"uspjeh\" - liga 16

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije