Hit na internetu

Usred susreta protiv Liverpoola ispala mu perika!

Cargill
Foto: Screenshot
18.12.2014.
u 10:32

Ipak, u cijeloj priči ostaje nejasno zbog čega Cargill uopće nosi periku jer mu kosa ne nedostaje...

Liverpool je sinoć pobijedio Bournemouth i plasirao se u polufinale Capital One Cupa. Ipak, utakmica će se pamtiti po igraču domaće momčadi Bailyju Cargillu koji je dobro nasmijao publiku.

Naime, u jednom trenutku susreta s glave mu je pala ni više ni manje nego – perika. Video se odmah pojavio na društvenim mrežama i postao hit. Ipak, u cijeloj priči ostaje nejasno zbog čega Cargill uopće nosi periku jer mu kosa ne nedostaje...

>>'Lovren štiti samo sebe, a uopće ne pomaže momčadi'

Komentara 2

Avatar Joseph84J
Joseph84J
11:00 18.12.2014.

U mraku kinodvorane strastveno se ljube stariji muskarac i mnogo mlada djevojka. Ponesen strascu, muskarac nacini nespretan pokret i pade mu perika. Ne pustajuci djevojku iz narucja ni trenutak, jednom rukom potrazi periku i dospije ispod zadignute mini suknje. - "Tu je, tu je", sapce djevojka ustreptalo. - "Ma vraga je tu", odgovori muskarac razocarano: "moja ima razdjeljak sa strane."

Avatar ВеселинКубурићКанџија
ВеселинКубурићКанџија
11:50 18.12.2014.

Car, isto ko onaj kralj Runi, coveku nije ostalo dlaka na telu koliko je presadio na celavu glavu, nije ni cudo sto su tek sad vezali cetiri pobede, njemu veca muka sto ostaje bez kose nego sto su bili sedmi na tabeli.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije