Luis Enrique

'Utakmice bez gledatelja su tužnije od plesanja s vlastitom sestrom'

Luis Enrique
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
21.05.2020.
u 15:48

Španjolski izbornik svjestan je kako gledanje utakmica barem putem malih ekrana daje utjehu mnogim ljudima diljem svijeta pogođenima pandemijom koronavirusa

Izbornik španjolske reprezentacije Luis Enrique u jednom je intervjuu objavljenom u četvrtak kazao da su utakmice bez gledatelja tužnije od plesanja s vlastitom sestrom.

- To je stvarno ružno, tužnije od plesanja s vlastitom sestrom. Gledao sam utakmice njemačke lige prošlog vikenda i stvarno je tužno kada možeš čuti uvrede pa se gubi intimnost velikih trenutaka - kazao je Luis Enrique.

Ipak, španjolski izbornik svjestan je kako gledanje utakmica barem putem malih ekrana daje utjehu mnogim ljudima diljem svijeta pogođenima pandemijom koronavirusa.

- Moramo razumjeti kako se radi o globalnom biznisu koji generira mnogo novca iako je spektakl drugačiji kada se igra s publikom od onoga bez nje. Ako volite nogomet ili košarku, tada je gledanje toga sporta uvijek zanimljivo - dodao je španjolski izbornik.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar SarahER98
SarahER98
03:37 22.05.2020.

w​w︆︅​w​​​︆︅.︆︅​​​k​​i︆︅︆︅s︆︅​s​t​​o​k​​.​c​​o︆︅​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije