RUMUNJSKO PRVENSTVO

Uvjerljiva gostujuća pobjeda Timişoare

Nogomet
05.10.2009.
u 19:47

Identičnim rezultatom (3:0) kojim su u četvrtak na domaćem terenu poraženi od zagrebačkog Dinama, nogometaši Timişoare u posljednjem su dvoboju devetog kola rumunjske lige slavili kod Internacionala u Curtei de Argeş.

Sva tri gola igrači trenera Ioana Sabaua postigli su u drugom poluvremenu, i to u rasponu od 50. do 78. minute. Strijelci su bili Dorin Goga, Gigel Bucur i Arman Karamian.

Bila je to druga gostujuća pobjeda doprvaka u novoj sezoni. Nakon devet kola Temišvarci su i dalje bez poraza: četiri su puta slavili, pet puta remizirali.

Na ljestvici 18 prvoligaša dijele drugo mjesto s Unireom i Clujom, prvacima iz dviju prethodnih sezona.

Sabau je izveo sljedeći sastav:

Pantilimon - Eder, Nibombe, Scutaru, Art. Karamian - Chiacu, Vršič (od 71. Alexa), Bourceanu, Arm. Karamian - Bucur (od 79. Parks), Goga (od 80. Magera).

Rumunjska liga, 9. kolo:

Internacional - Timişoara 0-3 (Goga 50, Bucur 69, Karamian 78)

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije