VEĆ IMAO TAKVE ISPADE

Užas na Malti! Izbornik seksualno uznemiravao jednog reprezentativca

Hrvatska i Malta sastali se u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo
Slavko Midzor/PIXSELL
27.09.2022.
u 21:19

Talijanski trener reprezentaciju Malte vodi od prosinca 2019. godine, a između ostalog radio je u Ascoliju, Bariju, Speziji, Palermu, kao i u mladoj talijanskoj reprezentaciji.

Nogometni savez Malte suspendirao je izbornika Talijana Devisa Mangia zbog navodnog nedoličnog seksualnog ponašanja prema igraču.

Nogometni savez je u nedjelju dobio informaciju o njegovom nedoličnom ponašanju prema jednom reprezentativcu, a mediji prenose da je bilo optužbi za neprimjereno ponašanje prema igraču i dok je Mangia bio trener rumunjske Craiove od 2017. do travnja 2019.

Talijanski trener reprezentaciju Malte vodi od prosinca 2019. godine, a između ostalog radio je u Ascoliju, Bariju, Speziji, Palermu, kao i u mladoj talijanskoj reprezentaciji.

Mangia (48) s Maltom ima ugovor do 31. prosinca iduće godine. Reprezentaciju Malte u večerašnjoj prijateljskoj utakmici protiv Izraela predvodit će pomoćni trener Davide Macot.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije