Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIRTA ŠURJAK

Užasni komentari na objavi hrvatske sportske novinarke. Mogla je napraviti samo jednu stvar

Split: Uvijek atraktivna Mirta Šurjak kao voditeljica programa Davis Cupa
Sanjin Strukic/PIXSELL
29.01.2024.
u 10:11

Na meti navijača našla se i poznata novinarka Mirta Šurjak koja radi za HRT, ali poznato je i da prati sve utakmice Hajduka te da navija za splitskog prvoligaša

Hajduk je sinoć na Poljudu imao fantastičnu podršku navijača jer su tribine bile ispunjene do posljednjeg mjesta, ali ni to nije zaustavilo sjajnu momčad Rijeke da dođe do velike pobjede i preuzme prvo mjesto na tablici HNL-a.  Domaći su poveli golom Pukštasa u 15. minuti i činilo se da sve ide u korist Hajduka, no gosti s Rujevice u drugom poluvremenu šokirali su domaće preokretom koji im je u konačnici donio tri velika boda preko Obregona i Selahija. 

GALERIJA Perišić i Brekalo dobili ovacije Poljuda

Split: Uvijek atraktivna Mirta Šurjak kao voditeljica programa Davis Cupa
1/19

Euforija koja je vladala danima u Splitu tako je preko noći naglo ugašena, a ukoliko izgube od Osijeka, vrlo je moguće kako će na u Dalmaciji zavladati i depresija. Na meti navijača našla se i poznata novinarka Mirta Šurjak koja radi za HRT, ali poznato je i da prati sve utakmice Hajduka.

VEZANI ČLANCI:

Mirta se oglasila pred početak utakmice i snimila je trenutak kada su Ivan Perišić i Josip Brekalo izašli na teren, te je na tribinama nastala ludnica. Međutim, ta objava očito nije bila najbolje prihvaćena te je dobila žestoke komentare i vrijeđanja. Na njenu objavu bilo je više od stotinu komentara koji su uglavnom bili negativni i ružni, zbog čega je Mirta morala reagirati i obrisala sve komentare.

Ključne riječi

Komentara 3

AN
AnimaTor
11:11 29.01.2024.

Ako komentira za HRT , kao službena komentatorica/zaposlenica onda neka svoje navijačke strasti ostavi za privat vrijeme.Mora biti objektivna i profesionalna a ne subjektivna. Zato je i dobila takve komentare.

LL
lijepa_li si
19:08 29.01.2024.

ne može bit pristranija od maje, tatjane, aleksandra i desetine njih!

MO
montello
10:17 29.01.2024.

nista jos nije gotovo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije