Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽDRIJEB U NYONU

Dinamo doznao idućeg protivnika u kvalifikacijama Lige prvaka, plavi nisu imali sreće

Champions League Group Stage draw
MURAD SEZER/REUTERS
24.07.2023.
u 12:10

​Kreće nova sezona Dinama u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Plavi će sutra od 20 sati igrati protiv Astane u prvoj utakmici drugog pretkola, a danas je doznao protivnika u trećem. Bit će to AEK iz Atene.

​Kreće nova sezona Dinama u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Plavi će sutra od 20 sati igrati protiv Astane u prvoj utakmici drugog pretkola, a danas je doznao protivnika u trećem. Bit će to AEK iz Atene, najteži mogući protivnik.

Naime, Uefa je jutros napravila podskupine Dinamova ždrijeba pa tako hrvatski prvak mogao izvući pobjednika susreta Sheriff - Maccabi Haifa, pobjednik asusreta Aris Limassol - BATE ili atenski AEK. No, plavi nisu imali sreće kod ždrijeba.

Prva utakmice trećeg pretkola igraju se 8. i 9. kolovoza, a uzvrati su tjedan dana kasnije. Prva utakmica igrat će se u Ateni. Naravno, ako Dinamo prije toga izbaci Astanu što bi trebao napraviti.

 
 
 
Ključne riječi

Komentara 8

BI
billynik
12:21 24.07.2023.

Koja bahatost, valjda prije treba proći Astanu da bi govorili o slijedećem protivniku. Znam da ne smijem ništa napisati protiv Bišćana ali ovakav Dinamo jako teško može proći Astanu. Ako i ovo izbrišete barem navedite razlog.

ZA
!zagreb!
12:34 24.07.2023.

Kao prvo treba proći Astanu. A kao drugo ganjaš ligu prvaka AEK nije neprelazan ako će Dinamo biti pravi.

EJ
ejStef
12:34 24.07.2023.

Kako stvari izgledaju, Bišćan neće proći niti Astanu, a kamoli AEK. Ziheraški pristup bez reakcije tokom utakmice, tokom cijele utakmice 3 šuta na gol, fulane zamijene, a niti nema koga zamijeniti radi Šimića i uprave i politike štednje... Štednja je takva da se rezervu rezerve plati 1,2 mil. a potjera se kud i kamo bolje igrače. Kada je izašao Petković, igra Dinama se raspala, i to u obje utakmice... Ti amateri će Dinamo dovesti do amaterske lige, kao što su upropastili Karlovac, dok su ga u Milanu na vrijeme prokužili i potjerali... Za novinare mi je još donekle jasno zašto su navijali za ovu ekipu, ona omogućava Hajduku osvajanje prvenstva, no nije mi jasno za BBB, zar su stvarno toliko kratkovidni?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije