ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Rijeka imala sreće, igra protiv autsajdera!

Foto: Uefa
1/7
19.06.2017.
u 12:30

Rijeka će igrati protiv The New Saintsa iz Walesa ili Europe s Gibraltara!

Hrvatski prvak Rijeka doznao je danas u Nyonu protivnika u drugom pretkolu Lige prvaka. Rijeka će igrati protiv The New Saintsa iz Walesa ili Europe s Gibraltara!

Prva utakmica protiv velškog ili gibraltarskog prvaka na rasporedu je u Rijeci 11. ili 12. srpnja, a uzvrat 18. ili 19. srpnja. Ako Rijeka prođe dalje, a sva je prilika da će tako biti, neće biti nositelj u trećem pretkolu čiji je ždrijeb 14. srpnja.

12.30 – Rijeka će igrati protiv pobjednika iz prvog pretkola između The New Saintsa ili Europe! Momčad Matjaža Keka imala je sreće!

12.09 – Izvučeni su parovi prvog pretkola Lige prvaka.

Víkingur (FRO) – Trepça '89 (KOS)
Hibernians (MLT) – FCI Tallinn (EST) 
Alashkert (ARM) – FC Santa Coloma (AND)
The New Saints (WAL) – Europa (GIB)
Linfield (NIR) – La Fiorita (SMR)

12:00 – Počeo je ždrijeb!

Uefa je uoči ždrijeba momčadi podijelila u tri podskupine. Najteži protivnik za Rijeku je slovačka Žilina, a tu je i mađarski Honved. Kekova momčad najlakši bi posao imala kad bi izvukla pobjednika iz prvog pretkola. Mogući protivnici Rijeke su:

Žilina (SVK) 
Kukes (ALB)
Pobjednik iz prvog pretkola
Budapest Honved (HUN) 
Pobjednik iz prvog pretkola
Spartaks Jurmala (LVA)

Rijeka će u drugom pretkolu igrati 11. ili 12. srpnja te 18. i 19 srpnja. Prođe li dalje, u trećem pretkolu neće biti nositelj pa će imati mnogo teži posao.

Ključne riječi

Komentara 6

LO
lovsky
12:40 19.06.2017.

težak ždrijeb za rijeku

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:21 19.06.2017.

Igrali su i prošle godine protiv "autsajdera". Svi se dobro sjećamo kako je to završilo. Dobro, ne baš svi. Navijači Rijeke i Luka Modrić se ne sjećaju.

ZG
zg223
20:45 19.06.2017.

haha kao netko van granica hrvatske zna za rijeku.haha rofl

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije