Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA PAMPASU

VIDEO 'Vatreni' trenirali u Opus Areni uoči ključne utakmice protiv Turske

Osijek: Navijači uživali na otvorenom danu tribina novog stadiona
Davor Javorovic/PIXSELL
11.10.2023.
u 19:52

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon press konferencije na kojoj su sudjelovali Zlatko Dalić i Luka Modrić odrađuje trening na impresivnom osječkom stadionu. Donosimo vam prizore sa stadiona

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se na najmodernijem stadionu u Republici Hrvatskoj kako bi odradila trening uoči kvalifikacijske utakmice za Euro 2024. protiv Turske.

Prije treninga stanje u momčadi i svoja očekivanja od izazova s kojim će se vatreni suočiti u četvrtak od 20:45, komentirali su Zlatko Dalić i Luka Modrić. 

"Sutra nas čeka jedna jako teška utakmica protiv odlične ekipe. Puno smo puta igrali protiv Turske i gotovo uvijek su te utakmice bile teške i neizvjesne. Igramo pred našim navijačima, puni smo želje da pobijedimo", kazao je Luka Modrić. Sve što je rekao kapetan vatrenih, kao i izjave izbornika Zlatka Dalića možete pročitati OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Nakon utakmice protiv Turske, hrvatska nogometna reprezentacija uputit će se prema Britanskome otočju gdje će ih 15. listopada dočekati reprezentacija Walesa. U skupini D, Hrvatska i Turska su na prvome mjestu s deset bodova. Slijede ih Armenija i Wales sa sedam bodova. Latvija je posljednja bez bodova.

VIDEO Stručnjak Večernjeg lista objasnio sve oko odlaska Darija Šimića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije