KAKAV MEČ

UZNEMIRUJUĆE Borio se iako mu se ključna kost odvojila od lopatice. Onda u ringu žestoko premlatio protivnika

MMA: UFC 300 - Turner vs Moicano
Mark J. Rebilas/REUTERS
29.09.2024.
u 17:16

Prije samo tri tjedna Brazilac je ozlijedio rame i nastup mu je bio upitan. Konkretno, ključna kost mu se odvojila od lopatice i trebalo je puno hrabrosti u takvom stanju doći na borbu

U glavnoj borbi UFC večeri u Parizu, Brazilac Renato Moicano (35) nakon dvije runde svladao je domaćeg borca Benoita Saint-Denisa. Brazilac je od samog starta krenuo silovito. Francuz je već nakon prve runde izgledao neprepoznatljivo, kao da je protiv Moicana odradio cijelu borbu, a ne samo prvu rundu.

Druga runda bila je kopija prve. Brazilac je dominirao od početka do kraja runde i kraj borbe je bio samo pitanje vremena. Saint-Denis je preživio i tu rundu, međutim liječnik je na odmoru između dvije runde rekao sucu da prekine borbu s obzirom da je jedno Francuzovo oko bilo zatvoreno. Kako je izgledao pogledajte OVDJE.

Moicanovu predstavu treba nahvaliti i iz još jednog razloga. Naime, prije samo tri tjedna Brazilac je ozlijedio rame i nastup mu je bio upitan. Konkretno, ključna kost mu se odvojila od lopatice i trebalo je puno hrabrosti u takvom stanju doći na borbu. Međutim, ne samo da je došao, nego za samo dvije runde je razmontirao svog suparnika. Fotografiju možete vidjeti OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije