Dinamo

Vaha: Trajkovski nam je zanimljiv

Vahid Halilhodzic
Ozren Maršić
05.05.2011.
u 13:44

- Neki će igrači otići, neki će doći. Zato ću dati šansu svima da pokažu da trebaju ostati u Dinamu - kaže Halilhodžić

Div iz predgrađa dolazi u Maksimir, nerijetko je plavima bio tvrd orah. I sad trener Dinama Vahid Halilhodžić nudi mnogo opreza, uz brojne komplimente na račun zaprešićkog Intera uoči utakmice u Maksimiru (petak, 18 sati).

Dinamo nije poligon

– 'Komšija' je iznenađenje prvenstva, ima dobrog trenera koji dobro radi, koji je složio 'finu ekipicu' koja igra nogomet, ima momčadski duh, vidi se rad trenera i svako naše opuštanje može biti kobno. A negativan rezultat baš nam ne treba prije finala kupa. U Šibeniku smo ušli prepotentno, opušteno i zato sam se morao ljutiti na poluvremenu, pa se sve popravilo i pobijedili smo. I to je bilo dovoljno upozorenje mojim igračima – rekao je Halilhodžić, koji ni sam ne zna tko će igrati protiv Zaprešićana. No, neće biti operiranih Bišćana i Barbarića, neće biti ni Sammira, koji normalno trenira, ali Vaha ga želi spremnog za 11. svibnja i prvu utakmicu finala kupa.

– Želim dati priliku svim igračima u ovih nekoliko utakmica do kraja sezone, da vidimo tko treba ostati u Dinamu. Nitko neće dobiti deset prilika, nije Dinamo poligon za takva testiranja. Ali, nitko neće moći reći da nije dobio svoju priliku. A kad je dobije, treba je iskoristiti. No, neki će igrači otići, a neki će doći – načeo je Vaha temu o prijelaznom roku.

Počelo se baratati brojnim imenima, braća Mamić gledaju igrače, 'snimaju' tržište.

– Nema tu još ništa, samo mediji barataju imenima, ali za to nema nikakve potvrde. Menadžeri nude igrače, uvijek je tako u ovo vrijeme. Znate kakvo je financijsko stanje, svi bi doveli igrače 'džaba' a to je nemoguće.

Ne treba gomilati igrače

Dok je gledao Inter svidio mu se Aleksandar Trajkovski.

– Vrlo zanimljiv mlad igrači, no to sad ništa ne znači jer je pitanje je li sada igrač za Dinamo. Ali, jak je individualno, ima duel-igru, zna zabiti i podvaliti loptu. Za takvog se igrača treba zanimati, ali i vidjeti treba li ga dovesti sada, jer imamo sličnih igrača, a ne treba gomilati. U svakom slučaju, treba ga pratiti – kazao je trener Dinama.

Vaha već razmišlja i o početku novih priprema. Na njih namjerava voditi 24, 25 igrača i tri ili četiri vratara.

– Treba vidjeti stanje Filipa Lončarića, Marina Skendera. Oni su povezan 'slučaj' – kaže trener. Što bi u prijevodu trebalo značiti da, bude li Lončarić spreman i zdrav, Skender vjerojatno neće ostati.

Komentara 7

Avatar Pak
Pak
14:43 05.05.2011.

A nije ni Rahimovski za bacit.

BE
bepe_
15:51 05.05.2011.

Nije ni Rohatinski za baciti :)

OB
observer...
17:11 05.05.2011.

a tek vlatko stefanovski ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije