Rukomet

Valčićeva operacija srušila sve Obrvanove planove

obrvan
Pixsell
05.03.2011.
u 09:27

Rukometaši Croatije osiguranja u ždrijeb osmine finala Lige prvaka ući će kao trećeplasirani u skupini D

Ishod subotnjeg susreta u Areni (17.30, HTV 2) sa St. Peterburgom ne može promijeniti poziciju zagrebaša, tek može Ruse odvesti u sljedeći krug ostanu li neporaženi.

Ivica Obrvan zagrebaše je prihvatio u teškom trenutku, ozljede i bolesti nižu se na tekućoj vrpci. Teško se sjetiti kada je u momčadi bilo manje potpuno spremnih igrača, ni s onima koji nisu fit neće se moći popuniti zapisnik sa 16 igrača. Tračak optimizma ponudilo je što su Štrlek, Špiler i Kopčo trenirali pa se očekuje da će biti u momčadi, ali tek će utakmica pokazati koliko mogu pomoći.

– Želim pobjedu zbog ozračja – kazao je Obrvan.

Valčićeva operacija srušila je treneru sve planove i u napadu i u obrani. U napadu će šansu dobiti Gojun i Bogunović, u obrani će Tončija biti iznimno teško nadomjestiti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije