Croatia kup

Valero Rivera za Hrvatsku doveo najjaču reprezentaciju

Reprezentacija BiH
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
03.01.2020.
u 16:09

Došli smo s najjačim sastavom jer će nam ovaj turnir biti glavna provjera uoči početka Azijskog prvenstva – rekao je izbornik Rivera

Danas u porečkoj dvorani Žatika počinje rukometni Croatia kup. Hrvatska će se prvi dan odmarati, a turnir će otvoriti Katar i Bosna i Hercegovina (18 sati).

Nakon što nisu izborili plasman na Olimpijske igre u Tokiju mnogi su mislili da će Katar u Poreč doći u pomlađenom sastavu.

No Valero Rivera, izbornik Katara, doveo je najjaču reprezentaciju. Tako će gledatelji moći uživo gledati Danijela Šarića i Rafaela Capotea koji su bili najzaslužniji za svjetsko srebro 2015. godine. Za Katar igra i Mario Tomić, kružni napadač našičkog Nexea.

– Došli smo s najjačim sastavom jer će nam ovaj turnir biti glavna provjera uoči početka Azijskog prvenstva – rekao je izbornik Rivera.

I dok će u Europi kontinentalno natjecanje biti u punom zamahu, Azijci će u Kuvajtu 16. siječnja početi sa svojim prvenstvom.

I BiH je došla s najjačim sastavom u Poreč. Tu su Ivan Karačić, Senjamin Burić, Marko Panić, Mirsad Terzić, Nikola Prce... 

>> Hrvatski rukometaši otišli na zadnji dio priprema uoči EP-a

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije