Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HNL 31. KOLO

Varaždin uvjerljivo svladao Rudeš i promijenio stanje na ljestvici

Rudeš i Varaždin sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/4
Autori: Vecernji.hr, Hina
22.04.2024.
u 19:50

U idućem će se kolu susresti Varaždin i Dinamo. Posljednja utakmica koju su igrali bila je nadoknada 5. kola HNL-a u kojoj je Dinamo slavio rezultatom 2-1

U posljednjoj utakmici 31. kola HNL-a Varaždin je kao gost svladao Rudeš sa 2-0 (1-0). Golove za Varaždince postigli su Igor Postonjski (29) i Marko Dabro (59). Kapetan gostiju Postonjski još se jednom istaknuo sjajnim dalekometnim pogotkom ove sezone. Nakon što je Kuzmanić prekršajem zaustavio Nekića na otprilike 25 metara od gola s lijeve strane, izvođenja slobodnog udarca prihvatio se Postonjski i sjajnim udarcem preko živog zida pogodio sam gornji kut vrata nemoćnog Markovića.

Na 2-0 povisio je Dabro koji je u 59. minuti pobjegao svom čuvaru Mrčeli nakon duge lopte Nekića i potom smireno svladao Markovića. Ovom pobjedom Varaždin je skočio na šesto mjesto sa 36 bodova, jednim više od sedme Gorice dok je Rudeš sa samo sedam bodova odavno na putu povratka u drugoligaško društvo.

VIDEO Hajduk se raspao u tri dana, tako se klub ne vodi

Na vrhu je Rijeka sa 71 bodom, dva manje ima drugi Dinamo. Momčad Željka Sopića je u nedjeljnom susretu nakon dosta muke tijekom prvoga poluvremena, uspjela rezultatom 3-0 svladati Goricu te tako osigurati ostanak na prvome mjestu tablice. Lokomotiva ovoga puta nije bila pogubna za Dinamo, a izvrsni Sandro Kulenović zabio je u 60. minuti za slavlje plavih u gradskom okršaju. Trećeplasirani Hajduk prekinuo je niz od pet poraza svladavši Slaven Belupo 1-0.

U idućem će se kolu susresti Varaždin i Dinamo. Posljednja utakmica koju su igrali bila je nadoknada 5. kola HNL-a u kojoj je Dinamo slavio rezultatom 2-1. Rijeka će pak igrati protiv uvijek opasne Lokomotive. Rudeš se u 32. kolu sastaje s Hajdukom što za bijele predstavlja dobru priliku da povežu dvije pobjede.

GALERIJA Ovako izgleda lokacija Modrićevog penthousea u centru Zagreba. Vatreni je platio bogatstvo

Rudeš i Varaždin sastali se u 31. kolu SuperSport HNL-a
1/17

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije