OSUĐEN NA ZATVOR

Varaždinac unio ustašku zastavu na Rujevicu: 'Zastava je moja. Nisam znao da je zabranjena'

Rijeka: Hrvatska i Latvija igraju kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2024
Igor Soban/PIXSELL
16.09.2023.
u 19:55

"Nisam ustaša. Žalim zbog ovoga što se dogodilo", rekao je Dino Sušec i dodao kako je na stadionu bilo više takvih zastava. Sud mu je odredio 20 dana zatvorske kazne

Zbog podizanja ustaške zastave na Rujevici tijekom kvalifikacijske utakmice između Hrvatske i Latvije, Dino Sušec iz Varaždina osuđen je na 20 dana zatvora. Tvrdi kako nije znao da je podizanje te zastave zabranjeno.

“Došli smo na stadion i pitali zaštitara možemo li unijeti ovu zastavu. Pitali smo trebamo li je razviti, ali nije to tražio. Ovo nije bila sabotaža, odlučili smo nakon posla otići na utakmicu. Zastava je moja, kupio sam je prije par godina na internetu”, kazao je za Danas.hr.

VEZANI ČLANCI:

Uz to je dodao i kako su na stadion pušteni bez ulaznica kada je utakmica već počela te da je na stadionu bio i drugih ovakvih zastava. "Nisam ustaša. Žalim zbog ovoga što se dogodilo", rekao je na kraju Sušec.

VIDEO Kramarić komentirao priče o tenzijama s Perišićem i poručio: Glupo je od vatrenih tražiti novu medalju

Komentara 53

BR
BRSA
21:05 16.09.2023.

Kako je Dino Sušec mogao otići u Rijeku (a inače ne ide na utakmice) i znati da će ga pustiti na stadion bez ulaznice? Treba pronaći i ispitati zaštitara koji je pustio Dinu Sušeca na stadion bez ulaznice.

Avatar Salt-n-Pepa
Salt-n-Pepa
20:38 16.09.2023.

Ušao bez ulaznice? Hmmmm, a HNS ima zabiljženo da je kupljena na tuđe ime 🤔 Kako je na međunarodnu utakmicu, sa nekih 9000 navijača, pogotovo važnu sa stajališta kazne UEFA-e, moguće ući bez provjere ili bez ulaznice? Zašto nije držao zastavu nego je samo podigao 2-3 puta za slikanje? Cijeli taj grad petokrake Rijeka, stadion Rujevica i činjenica da lik nikad nije bio ni na jednoj utakmici do tad, smrdi na podvalu.

BR
BRSA
20:32 16.09.2023.

Odakle Dino Sušec zna ili na temelju čega tvrdi da je na stadionu bilo više takvih zastava? Dino Sušec navodno je prije mnogo godina kupio kontroverznu zastavu, nikad nije išao na utakmice, ali je otišao baš na ovu. Kupnju putem interneta moguće je provjeriti, pa ako je Dino Sušec lagao, treba mu povećati i novčanu i zatvorsku kaznu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije