Uoči sezone

Vatreni su traženi: PSG i Monaco pokazali interes za hrvatskog veznjaka

Ivan Perišić Ivan Rakitić i Luka Modrić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
09.08.2018.
u 08:15

Ivan Rakitić danas se našao na naslovnici španjolskog dnevnika Mundo Deportivo koji donosi priču kako francuski PSG i Monaco žele dovesti hrvatskog veznog igrača

S Lukom Modrićem činio je najbolji vezni red na Svjetskom prvenstvu. Ivan Rakitić bio je jedan od važnijih igrača u hrvatskoj reprezentaciji koja je u Rusiji došla do svjetskog srebra.

Dobra igra Dalićevih izabranika ostavila je traga, pa su vatreni uoči nove sezone glavne mete klubova. I dok ih jedni pokušavaju dovesti, drugi ih na sve moguće načine žele zadržati.

>> Pogledajte transfere hrvatskih nogometaša

Ivan Rakitić danas se našao na naslovnici španjolskog dnevnika Mundo Deportivo koji donosi priču kako francuski PSG i Monaco žele dovesti hrvatskog veznog igrača.

Raketa je bio i nekim mogućim kombinacijama u eventualnom transferu Paula Pogbe iz Manchester Uniteda u Barcelonu. No španjolski dnevnik sada piše kako je Rakitićev odlazak s Nou Campa moguć.

"Rakitić je igrao najviše utakmica od svih igrača kod Valverdea i s Busquetsom je bio nezamjenjiv u veznoj liniji. Valverdeov sustav 4-4-2 bez njega ne bi mogao funkcionirati. Bez obzira na sve, svako ljeto spominje se kako Rakitić odlazi s Nou Campa."

"PSG-ovo zanimanje moglo bi zabrinuti Barcelonu, osobito zbog činjenice da se Parižani zadnjih godina nisu pokazali previše kolegijalnima. Barci nisu željeli prodati Verrattija i Rabiota, a prošlog ljeta uzeli su joj Neymara. Monaco se dosta pojačao, ali želi li s PSG-om u utrku za naslov, treba mu još jedan pravi igrač poput Rakitića", piše španjolski dnevnik.

Uvijek su se mnogi klubovi zanimali za Raketu, a nakon SP-a, interes je sve veći. Barcelona je u njegovu ugovoru stavila klauzulu od 125 milijuna eura, ali ima klubova koji to mogu platiti. Katalonci nemaju namjeru prodati Rakitića, a ni njemu se previše ne sviđa otići iz Španjolske.

Ivan Perišić Ivan Rakitić i Luka Modrić
1/7
Ključne riječi

Komentara 7

LU
lukborn
09:30 09.08.2018.

Majdak, Hudika, Delač, zajedno s urednikom, imaju velike šanse za transfer u Vrapče

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
09:26 09.08.2018.

Svijet poludio za odličnim igračima HR 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije