ODLAZI NA ZIMU?

Vatrenom koji je zaludio Španjolsku u 34. godini smiješi se transfer karijere u europskog giganta?

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Luka Stanzl/PIXSELL
17.10.2024.
u 14:51

U četiri godine Budimir je u 146 utakmica zabio 51 gol te šest puta asistirao, a ove sezone u dresu ponosa Pamplone devet nastupa ima četiri gola.

Hrvatski napadač Ante Budimir (33) spominje se kao novo pojačanje talijanskog Juventusa u zimskom prijelaznom roku. Španjolski mediji tvrde kako talijanski gigant traži dodatak za srpskog napadača Dušana Vlahovića, a Budimir je svojim karakteristikama idealan za ideje novog trenera Thiaga Motte.

Hrvatski reprezentativac legenda je Osasune, u kojoj je od listopada 2020. godine, a već ove godine ima priliku postati najbolji strijelac kluba ikada.  Hrvatski centarfor je za klub iz Pamplone zabio 47 golova u La Ligi, dok rekord s 57 pogodaka drži Sabino Andonegui, koji je za Osasunu igrao od davne 1953. do 1963. godine. 

VEZANI ČLANCI:

U četiri godine Budimir je u 146 utakmica zabio 51 gol te šest puta asistirao, a ove sezone u dresu ponosa Pamplone devet nastupa ima četiri gola. U karijeri je jos nastupao za Crotone, Mallorcu, Lokomotivu i St. Pauli. 

GALERIJA Ovo su najbolji strijelci u povijesti Hrvatske

Berlin: Susret Španjolske i Hrvatske u 1. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/13

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije