Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obitelj Bičanić

Večeras u dvorani u Barceloni ipak neće biti zastava iz Vukovara

Zastava, Vukovar (1)
Goran Ferbezar/Pixsell
25.01.2013.
u 21:07

- Ne dozvoljavam bilo kome da preko sina i naše obitelji stječe bilo kakve političke, osobne i druge poene

Na današnjoj polufinalnoj utakmici u Barceloni trebala je biti i zastava Vukovara, ali ona je ipak sa aerodroma vraćena u Vukovar. Ivica Bićanić, otac reprezentativca Damira Bićanića, rekao je da je tome razlog samo pokušaj osobnoga promoviranja i stjecanje nekih poena od pojedinih lokalnih novinara.

– Bili bi svi posebno ponosni da se zastava Vukovara pojavi i u Barceloni, ali neće. Neće jer ne dozvoljavam bilo kome da preko sina i naše obitelji stječe bilo kakve političke, osobne i druge poene. Naime, supruga Regina otputovala je u Barceolnu na polufinalnu utakmicu. Željeli smo da tamo ponese i zastavu Vukovara. Stoga smo zamolili jednu iz poglavarstva odakle smo dobili zastavu grada Vukovara. Međutim, jučer se u lokalnim novinama pojavio tekst u kojem piše da zastavu Damiru šalje gradonačelnik Željko Sabo što nije istina. On toga dana, kada se i išlo po zastavu u poglavarstvo, tamo nije niti bio niti bilo što zna u svezi zastave. U to vrijeme on je bio u Saboru, rekao je Bićanić dodajući da nema ništa protiv gradonačelnika sa kojim je zajedno bio i u logoru. Ističe kako mu je žao radi svega te da bi i Damir, kao i cijela njihova obitelj i svi Vukovarci, bili iznimno ponosni da se zastava Vukovara i tamo vidi.

– Neće jer ovo nije način kako se radi, rekao je Bićanić. Podsjetio je i da je na dodjelu medalja u Beograd prošle godine, gdje se igralo EP, zastavu Hrvatske na parket nosio upravo Damir Bićanić.

Ključne riječi

Komentara 2

HR
hrvoje1932
21:50 25.01.2013.

A zsto nije zastava iz VUKOVARA u Brzeloni ,Zar nije Vukovar dostojan nositi Hrvatsku zastavu,n srbi su Vukovarce mucili samo zato sto su bili i ostaliHrvati.Cestitam im na pokusaju!!!

HR
hrvoje1932
21:52 25.01.2013.

Glupost i ti kojekakvi poeni su ljepsi nego pretvaranje!°

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije