PATRIK MAJDANDŽIĆ

Večernji doznaje: Ugledni europski klub želi dovesti novog dragulja iz Dinamove škole

Zagreb: Prva NL Juniori, GNK Dinamo - HNK Hajduk
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
06.05.2023.
u 15:20

Nekoliko inozemnih momčadi zanima se za talentiranog lijevog braniča zagrebačkog sastava

Patrik Majdandžić, mladi talent u Dinamovoj omladinskoj školi na meti je nekolicine europskih klubova. Mladog hrvatskog reprezentativca, za igrače do 18 godina, već neko vrijeme gledaju skauti praške Sparte.

Večernji je doznao kako su skauti najboljeg češkog kluba u zadnjih pola godine nekoliko puta gledali 18-godišnjeg Majdandžića i zadovoljni su trenutačnim kapacitetima Dinamovog lijevog bočnog igrača. 

Inače, Majdandžić prema podacima s uglednog portala Transfermarkt ima ugovor s plavima do ljeta ove godine pa nije nemoguće kako će ga momčad iz češle prijestolnice dovesti kao slobodnog igrača.  Ovaj mladić rođen je u Zagrebu, a ove sezone je skupio 12 nastupa za juniorsku momčad Dinama koja se s Hajdukom bori za naslov prvaka.

Trener seniorske momčadi Igor Bišćan najavio je kako će do kraja sezone dati priliku mladim igračima, pa nije isključeno kako će Patrik upisati i nastupe za prvi sastav. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije