DOZNAJEMO

Večernji otkriva početnih 11 Hrvatske protiv Portugala. Izbornik Dalić promijenit će formaciju

Zagreb: Zlatko Dalić održao je konferenciju za medije
Sanjin Strukic/PIXSELL
02.09.2024.
u 12:27

Tako će u formaciji naše reprezentacije doći do određenih promjena, a doznajemo da će Dalić promijeniti uobičajenu formaciju i postavit će novu taktiku s trojicom u obrani.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić na popis za utakmice Lige nacija s Portugalom (5. rujna) i Poljskom (8. rujna) pozvao je debitante, 20-godišnjega Petra Sučića i 21-godišnjega Igora Matanovića, a silom neprilika na listi za ove jake utakmice elitne skupine Lige nacija nema nijednoga desnoga braniča. Tako će u formaciji naše reprezentacije doći do određenih promjena, a doznajemo da će Dalić promijeniti uobičajenu formaciju i postavit će novu taktiku s trojicom u obrani.

VEZANI ČLANCI:

Vatreni bi za Portugal 5. rujna trebali izgledati ovako: Livaković – Šutalo, Pongračić, Gvardiol – Pjaca, Modrić, Pašalić, Kovačić, Sosa – Kramarić i Petković. Dakle, radi se redizajniranoj Hrvatskoj koju i dalje muče ozljede jer nema Juranovića i Stanišića, u posljednji čas otpao je Erlić, dok je pod upitnikom Majer.

Tri dana kasnije dočekujemo Poljsku na rasprodanoj Opus Areni i svi očekuju kako ćemo pobjednički startati u novom sezoni Lige nacija gdje branimo srebro osvojeno u Rotterdamu prošle godine. 

Komentara 18

Avatar Castro
Castro
14:36 02.09.2024.

U HNS-u je puno stranaca a u istoj reecenici kaze kako igraju oni po zasluzi..pa koja korist i da nema puno stranaca i da su samo nasi koji su dobri kada ne mogu igrati jer igraju povrijedjeni Vlasic i Perisic koji nema klub.. Pogubio se ponizni.

Avatar Panda13
Panda13
12:56 02.09.2024.

Željka Sopića za izbornika , on ima karakter ,nije htio stavit sineka od tatice koji tu i tam sponzorira Rijeku i mali se požalio tatici i Sopiću pedala, a par puta je reko da mali nezna igra nogomet

IU
Iustinian2355
14:20 02.09.2024.

Daliću pojma nemaš, u mirovini ti je mjesto.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije