HRVOJE VEJIĆ Hrvatski reprezentativac bijelima se zahvalio na ponudi

Vejić: Ne dolazim u Hajduk!

16.12.2008.
u 20:27

Hrvoje Vejić ne dolazi u Hajduk. Premda je njegov dolazak među bijele smatran sigurnim, sve se preokrenulo.

Oduvijek je korektnost bila jedna od njegovih veličina. Hrvoje Vejić obećao je Hajduku da će se s odgovorom na ponudu o ugovoru javiti do sredine prosinca, a u utorak je to i učinio.

Korektna ponuda
- Zahvalio sam Hajduku na ponudi, javio sam se direktoru Frediju Fiorentiniju. Ne dolazim u Hajduk, idem svojim putem, sačekat ću inozemnu ponudu - rekao je Vejić.

Hrvatski reprezentativac u startu je želio skinuti bilo kakve tajne oko svoje odluke.

- Kao prvo, Hajduk je bio izuzetno korektan, ponuda koju su mi ljudi iz kluba dali na uvid stvarno je dobra. Ali, tako sam odlučio - rekao je Vejić.

Priča oko njegovog nedolaska u Hajduk vrlo je jednostavna.

- Nisam želio zavlačiti Hajduk. Ono što smo se dogovorili želio sam ispuniti. Ne bi bilo korektno od mene da sam tražio odgodu od još par dana - kaže Vejić.

Tvrdi da još uvijek nema sigurnu destinaciju za nastavak karijere.

- Ništa na papiru nemam, neki razgovori su obavljeni, ali vidjet ćemo što će se dogoditi. Tko zna, možda ostanem i na suhom, ali Hajduk nisam želio zavlačiti - zaključio je Vejić ne želeći govoriti o moskovskim ponudama koje ima.

Zna se da je Himki bio zainteresiran za njega, ali ima još klubova...

U Hajduku nisu željeli ništa komentirati, Fredi Fiorentini i Ivan Buljan, nakon posljednjih “kupus” izjava, zauzeli su stav da ništa neće govoriti dok ne bude službeno. A možda se nadaju kako će se Vejić predomisliti. Jer, s puta iz Argentine vratio se predsjednik Mate Peroš.

- Još mi se vrti od mijenjanja vremenskih zona. Startam u srijedu, ali nisam neupućen. Bio sam u stalnoj vezi s Fiorentinijem i Miličićem, odradili smo dobar posao do sada - kazao nam je Peroš s kojim smo razgovarali prije nego što je Vejić javio neugodne vijesti za Hajduk.

Ugovor za Mišu
Prvi na listi za razgovor u predsjedničkom uredu na Poljudu bit će Ante Miše. Treneru će biti ponuđen ugovor.

- Vjerujem da će razgovor trajati vrlo kratko, to držim kao gotovu stvar - kaže Peroš.

A onda slijede sastanci s petoricom igrača kojima ističu ugovori. Vejićevim odustajanjem porasle su akcije Boris Živkovića. Naravno, iskusni nogometaš zna da neće moći računati na sadašnje uvjete.

- Sa svima ću razgovarati narednih dana. Bilo bi lijepo kad bismo sva pitanja riješili prije početka priprema - kazao je Peroš.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije