Sölden

Veleslalom: Kostelić osvojio peto mjesto, Ligety pobjednik

Ivica Kostelić
Reuters
23.10.2011.
u 12:13

Najbolji skijaši veleslalomskom su vožnjom u Söldenu otvorili ovogodišnji Svjetski kup. Naš Ivica Kostelić odlično je odvozio drugu vožnju, imao je najbrže vrijeme i na kraju osvojio peto mjesto. Prvi je bio Amerikanac Ted Ligety

Drugo mjesto osvojio je Francuz Alexis Pinturault, treće Austrijanac Philipp Schoerghofer, a četvrti je bio Švicarac Carlo Janka.

Kostelić je sjajno odvozio drugu vožnju i popravio je plasman iz prvog laufa kada je bio 18.  Tijekom prve vožnje napravio jednu veliku pogrešku, izgubio je dragocjeno vrijeme koje kasnije nije mogao nadoknaditi. Drugi naš skijaš Dalibor Šamšal nije uspio završiti prvu vožnju.

Ključne riječi

Komentara 4

DR
dražen45
16:20 23.10.2011.

Bravo Ivica,već sada se vidi da će biti borba za veliki kristalni globus!

RI
Risnjak
13:55 23.10.2011.

Bravo Ivica, svaka cast za drugu voznju.... strava !

BL
bando lopovska
14:06 23.10.2011.

hvala bogu sad nemoram gledat sugavi nogomet:)) dobro nam dosao Ivek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije