BRANIO SESTRU

Teške optužbe protiv velike nogometne zvijezde: Podmićivao policajce, tukao se...

Harry Maguire
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
25.08.2020.
u 19:36

Podsjetimo, problemi za Maguirea počeli su u Grčkoj gdje se ispred bara potukao. Branio je svoju sestru, a razlog je, navodi The Sun, bio taj što je jedan Albanac drogirao Maguierovu sestru drogom za silovanje

Engleski nogometaš Harry Maguire (27) pušten je u subotu na slobodu nakon što se otrijeznio u pritvoru i porazgovarao s istražiteljima o onome što se dogodilo na Mykonosu. Ipak, za njega bi tek sad mogli krenuti veći problemi. Pušten je uz jamčevinu, otišao u Englesku gdje ga je dočekala vijest da ga je sud u Grčkoj proglasio krivim. Maguire, njegov brat i prijatelj optuženi su za nanošenje fizičkih ozljeda, vrijeđanje službenih osoba i pokušaj podmićivanja policajaca. Sada će branič Manchestera čekati i kakva će kazna biti izrečena.

Podsjetimo, problemi za Maguirea počeli su u Grčkoj gdje se ispred bara potukao. Branio je svoju sestru, a razlog je, navodi The Sun, bio taj što je jedan Albanac drogirao Maguierovu sestru drogom za silovanje. 

Nogometaš ju je htio odvesti do bolnice, no onda je došlo do jednog sukoba kada skupina mladića nije pustila njega i njegovu sestru u bus, a navodno je riječ bilo o Albancima. Umjesto u bolnici, završili su u policijskoj postaji.

U postaji je jedan policajac Maguireu poručio kako mu je 'karijera gotova', dodaje The Sun.  

- Znate li tko sam? Kapetan sam Manchester Uniteda, vrlo sam bogat, mogu vam dati novac, mogu vam platiti, molim vas, pustite nas - rekao je policajcu Englez koji je dodao drugom policajcu - Molim te, pusti me. Jako sam bogat, mogu platiti. Kapetan sam Manchester Uniteda - završio je Maguire koji se opirao uhićenju.

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
20:50 25.08.2020.

Upravo je objavljena kazna za učinjena tri prekršaja; 21 mjesec i deset dana uvjetne kazne. Kako li je prošao Albanac koji je pokušao drogirati djevojku s "dtogom za silovanje"?

Avatar majkuvam
majkuvam
22:43 25.08.2020.

Tko bi rekao da su Englezi u Grčkoj manje popularni od Albanaca?

DU
Deleted user
20:04 25.08.2020.

"Drogom za silovanje". Pero moje ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije