mundo deportivo

Veliki preokret: Manuel Neuer je u problemima. Bayern opet prati Dominika Livakovića?

Rovinj: Vratari GNK Dinamo odradili trening
Luka Stanzl/PIXSELL
10.01.2023.
u 22:36

28-godišnji hrvatski vratar brani u životnoj formi, njemački velikan je navodno ponovno 'bacio oko' na Livakovića

Ponajbolji vratar svijeta u zadnjih 20 godina Manuel Neuer nalazi se u teškoj situaciji jer je slomio nogu na skijanju. Vratar njemačke reprezentacije odlučio se opustiti nakon ranog ispadanja iz Katara, no na kraju je završio na operacijskom stolu i sezona je za njega završena. Bavarci su se već okrenuli traženju alternativnih riješenja, dakle neće čekati da se 36-godišnji vratar oporavi. 

Španjolski dnevnik Mundo Deportivo piše da europski gigant na radaru ima Dominika Livakovića iza kojeg je sjajan Mundijal i osvojena brončana medalja. Bayern također prati švicarskog golmana Yanna Sommer no iz Borussije M'Gladbach jasno su poručili kako nema šanse da ga puste. Emiliano Martinez i Bono su također u igri, a nije isključen transfer Keylora Navasa koji uglavnom glanca klupu u PSG-u. 

Propadnu li sve navedene opcije, izgledan je povratak Alexandera Nubela koji se nalazi na posudbi u francuskom Monacu. Livaković prema Transfermarktu vrijedi 14 milijuna eura, no pitanje je želi biti prva opcija samo šest mjeseci dok se Neuer ne vrati u puni pogon bavarskog stroja. 

Komentara 10

BU
Bukva2
22:54 10.01.2023.

Livi je vrhunski golman i prava šteta bi bila da bude nečija zamjena. Da sam na njegovom mjestu zanimalo bi me samo prvo mjesto ili ništa. Dobro mu je i u Dinamu.

KA
karijes
23:11 10.01.2023.

Neuer je nesumnjivo jedan od najvećih golmana svijeta, možemo biti ponosni što je i naš Livaković u tom društvu

AK
akšud
23:23 10.01.2023.

Transferi se ne rade na taj način! No, naše novine i portali "prodaju" sve i svašta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije