Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I DALJE BEZ POSLA

Veliki preokret: Niko Kovač odbio basnoslovnu ponudu od 10 milijuna eura po sezoni

Bundesliga - Bayer Leverkusen v VfL Wolfsburg
Foto: Thilo Schmuelgen/REUTERS
1/3
20.06.2024.
u 15:20

Bivši izbornik osvajač je trostruke krune s Bayernom, a bez posla je od 17.03. kada je napustio Wolfsburg.

Prema pisanju talijanskog novinara i stručnjaka za transfere Fabrizija Romana, bivši izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač odbio je ponudu s bliskog istoka.

Podsjećamo, bivšem izborniku hrvatske nogometne reprezentacije i treneru Bayerna, Shabab Al-Ahli ponudio je deset milijuna eura po sezoni. Ugovor je trebao biti potpisan na dvije godine, no izgleda da od toga neće biti ništa. Shabab tako nastavlja potragu za trenerom nakon što je klub napustio Marko Nikolić, a bivši izbornik potragu za poslom.

Kovač je bez posla od 17.03. kada je napustio klupu Wolfsburga nakon nešto manje od dvije godine. Kovač je hrvatsku reprezentaciju vodio na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a osim hrvatske reprezentacije, Wolfsburga i Bayerna vodio je i Eintracht Frankfurt i Monaco.

Bivši kapetan vatrenih u trenerskoj karijeri osvojio je trostruku krunu s Bayernom i njemački kup s Eintrachtom. Ranije je bio povezivan i s engleskim Liverpoolom.

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Bundesliga - Bayer Leverkusen v VfL Wolfsburg
1/21
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije