Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO 2024

Pitali smo čitatelje Večernjeg prolaze li vatreni u drugi krug: 'Daj bože da se to dogodi...'

Split: Navijači strastveno prate utakmicu Hrvatska - Albanija
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/5
20.06.2024.
u 14:01

Talijani su jedina velesila koja nas nikad u povijesti nije dobila, u čak osam međusobnih utakmica. "Modrića, Brozovića i Perišića na klupu"

Hrvatsku reprezentaciju čeka jako težak posao u zadnjem kolu Europskog prvenstva u Njemačkoj. Nakon poraza od Španjolske i remija s Albanijom, vatreni u zadnjem kolu igraju protiv nogometnog velikana Italije. Utakmica je to koja se igra u ponedjeljak, 24. lipnja od 21 sat u Leipzigu.  Albanija je iza nas, dogodila se ta 95. minuta. Iz drugog plana se pojavio Klaus Gjasula i zabio za 2-2. U zadnjim minutama utakmice nepažnjom smo ispustili dva boda što nam nije prvi put. S jednim bodom ulazimo u zadnje kolo Eura i moramo se vaditi protiv Italije, trostrukog svjetskog i dvostrukog europskog prvaka. I da, aktualnog europskog prvaka. Hoćemo li žaliti za tim izgubljenim bodovima?

Talijani su jedina velesila koja nas nikad u povijesti nije dobila. U osam odigranih utakmica ostvarili smo tri pobjede i pet poraza. No, nikad protiv njih nismo igrali pod takvim pritiskom kao što ćemo igrati u ponedjeljak. Čak bi nam i pobjeda Italije protiv Španjolske danas dobro sjela jer u tom slučaju azzuri osiguravaju prvo mjesto i opušteno ulaze u utakmicu s nama, a opet, čak i da pobijede furiju, moguće da će navaliti protiv nas s obzirom da nas nikad nisu dobili u osam odigranih utakmica.

Pitali smo čitatelje Večernjeg lista što očekuju od utakmice i vjeruju li u prolaz vatrenih. Mišljenja su poprilično raznolika:

"Voljela bi da prođu dalje, ali s ovakvom igrom bojim se da neće".

"Nada umire posljednja..."

"S punooo sreće da, s ovakvom igrom ne".

"Daj Bože da se to dogodi..."

"Igramo kad je najteže, mislim da dobivamo Italiju 2:1"​.

"Teško. Ak prođemo, neće biti zasluženo već sreća".

"Da, ali treba staviti Modrića, Brozovića i Perišića na klupu. Hvala im na svemu, ali od stare slave se ne živi. Vidi se da ne mogu više. Trebali bi sami reći idemo na klupu i igramo 20 minuta po potrebi. Sučić, Marco Pašalić, Mario Pašalić, Kovačić/Baturina i Pjaca moraju igrati. Onda bi bili ubojiti i jaki kroz sredinu i po krilu".

"Ako će igrati postava iz 2. poluvremena možda i prođemo dalje. Takva je bila i igra Argentine na svjetskom prvenstvu u Rusiji pa su na kraju išli u 2.krug".

"Pa zar je to bitno, nek ostave sebe na terenu. Bit će još utakmica, puno su do sad nam radosti pružili".

"Vjeruju li oni da će pobijediti Italiju? Lako za nas. Svi smo vjerovali i za Albaniju.....".

"Ovakvom igrom oni mogu samo kući".

>> Ovako su izgledali mali vatreni prije nego su postali slavni. Neke od njih nećete prepoznati

Split: Navijači strastveno prate utakmicu Hrvatska - Albanija
1/21

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Tomislav_Šubić
Tomislav_Šubić
16:58 20.06.2024.

Bog se piše VELIKIM POČETNIM SLOVOM!!!

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
15:12 20.06.2024.

Pitali smo čitatelje Večernjeg prolaze li vatreni u drugi krug: 'Daj bože da se dogodi da Talijani izađu na teren samo sa osam igrača"

Avatar superhik74
superhik74
15:13 20.06.2024.

S obzirom da imamo puni jedan bod nakon dvije utakmice s gol razlikom minus 3, nisam siguran da nam niti Bog moze pomoci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije