Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZBORNIKOVA ODLUKA

Otkazan trening vatrenih: Dalić dao igračima slobodno, poznat i plan do utakmice odluke

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Luka stanzl/PIXSELL
1/3
20.06.2024.
u 12:28

Dva izgubljena boda protiv Albanije golom primljenim u sudačkoj nadoknadi stavili su "Vatrene" u tešku poziciju. Protiv aktualnih europskih prvaka sada ima igra samo pobjeda, a možda čak niti ona neće biti dovoljna

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić otkazao je trening koji se u četvrtak trebao održati u trening kampu u Neuruppinu. Nakon remija protiv Albanije (2-2) nakon kojeg hrvatska reprezentacija imao samo jedan bod u prva dva kola EURO-a, Dalić je dao igračima slobodno.

Već uobičajeno, na prvom treningu nakon utakmice vježbaju samo igrači koji nisu bili u početnih 11, dok prvotimci imaju regeneraciju. Ovoga puta izbornik je dao slobodno i ostatku momčadi kako bi se ekipa odmorila i "resetirala" uoči ključne utakmice protiv Italije. Dva izgubljena boda protiv Albanije golom primljenim u sudačkoj nadoknadi stavili su "Vatrene" u tešku poziciju. Protiv aktualnih europskih prvaka sada ima igra samo pobjeda, a možda čak niti ona neće biti dovoljna.

>> Otkrivene plaće izbornika! Dalić zarađuje golem iznos, no nije niti u prvih 10

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/24

Izbornik je na konferenciji za medije istaknuo kako protiv "Azzurra" za nas počinje nokaut faza.

"Nismo prošli skupinu i za nas s Italijom počinje nokaut faza. Pobjeda nas drži na životu, neriješeno i poraz nas izbacuju s ove priče," poručio je Dalić.

Od petka "Vatreni" se vraćaju uobičajenom ritmu. Do utakmice protiv Italije, koja je na rasporedu 24. lipnja, hrvatski igrači će imati tri treninga. Onaj posljednji, trebao bi se održati u nedjelju Leipzigu, gdje se igra utakmica, no možda Dalić ponovo povuče potez kao i prije Albanije, kada je posljednji trening odradio u kampu umjesto na stadionu u Hamburgu.

Od Neuruppina do Leipziga ima 255 km, slično kao i od Neuruppina do Hamburga (215km) pa bi hrvatska vrst u nedjelju mogla trenirati u svojoj bazi, a potom se autobusom uputiti u Leipzig.

Standings provided by Sofascore

Komentara 3

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
13:35 20.06.2024.

Dalić dao igračima slobodno, poznat i plan do utakmice odluke koji se sastoji iz obaveznog klađenja, gemišta i za pakiranje kofera spremnost.

LI
lipa75
16:03 20.06.2024.

Da smo zadnji trening prije Albanije imali na stadionu u Hamburgu, možda bismo i pobijedili.

ZP
Zabranjen pristup
14:07 20.06.2024.

Sigurno im propisao neku misu. Sta bi on mjenjao kaze dobro igraju al nema srece pa ce se umjesto treninga pomoliti za srecu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije