OFENZIVAC VATRENIH

Veliki preokret oko Perišićeve karijere. Insajder tvrdi da je na pragu dogovora s velikanom

Zagreb: Hrvatski nogometni reprezentativci odradili trening
Slavko Midzor/PIXSELL
17.09.2024.
u 10:08

Najveći stručnjak za transfere u svijetu nogometa objavio je da je Perišić u pregovorima s nizozemskim velikanom PSV-om, aktualnim državnim prvakom, trenutačno vodećim i ove sezone neporaženim klubom u nizozemskoj Eredivise.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić slobodan je igrač na tržištu otkako je napustio splitski Hajduk. Krilo vatrenih nalazi se u potrazi za klubom u kojem će nastaviti karijeru, a dosad ga se najčešće spominjalo u kontekstu prelaska u neku od talijanskih momčadi. Njegove ime se povezivalo uz Monzu, Como i Fiorentinu, međutim pouzdani Fabrizio Romano ima drugačiju informaciju.

 

 

Najveći stručnjak za transfere u svijetu nogometa objavio je da je Perišić u pregovorima s nizozemskim velikanom PSV-om, aktualnim državnim prvakom, trenutačno vodećim i ove sezone neporaženim klubom u nizozemskoj Eredivise. Uz Ajax i Feyenoord, PSV je dio velike trojke nizozemskog nogometa. PSV je osnovan 1913. godine, osvojio je 25 titula nizozemskih prvaka i njih još 11 u kupu. U sezoni 1987./88. bio je i prvak Europe.

VEZANI ČLANCI:

Perišić je uz veliku euforiju dočekan u Splitu, no odigrao je samo 12 utakmica i zabio jedan pogodak. Nije se slagao s trenerom Gennarom Gattusom pa je raskinuo ugovor i prijevremeno napustio Split. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Pravi Hrvat Extra Klase
Pravi Hrvat Extra Klase
15:47 17.09.2024.

Veliki preokret oko Perišićeve karijere. Insajder tvrdi da je na pragu dogovora s velikanom BiH HNK Grude a takav poziv Ivan radi domoljubne balkanske konotacije nemre odbiti.

Avatar barba_arba
barba_arba
15:06 17.09.2024.

preokret okreta, pa opet preokret

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije