Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUŽNE SCENE

Veliki talent iz Srbije pijan fizički napao čovjeka pa prijetio policiji da će ih ubiti

Beograd: Kvalifikacije za EURO2020, grupa B, Srbija - Luksemburg 3-2
Predrag Milosavljevic
18.05.2024.
u 13:53

Za vrijeme dovođenja prijetio je policajcima da ih je "vidio i da će ga zapamtiti", a po dolasku u postaju je rekao: "Sve ću vas pobiti kao paščad!"

Bivši nogometaš reprezentacije Srbije i sadašnji član tamošnjeg prvoligaša Novog Pazara, Adem Ljajić je u subotu ujutro u 5 sati i 47 minuta u alkoholiziranom stanju napao recepcionara beogradskog hotela Holiday Inn, uhvatio ga za košulju i prijetio mu da će ga pretući.

Žrtva napada svjedočila je policiji da je Ljajić vidno alkoholiziran ušao u hotel u pratnji još jedne osobe. Htjeli su ući u bar, ali im je recepcioner rekao da ne radi. Ljajić je zatim ušao iza pulta, uhvatio recepcionera za košulju, vrijeđao ga i prijetio mu da će ga tući. Čovjek u Ljajićevom društvu također je verbalno napadao recepcionera.

VIDEO Gvardiol i Kovačić mogu ispisati povijest

Napadnuti recepcionar pozvao policiju. Tijekom obavljanja razgovora policije s Ljajićem, on je odbio dati na uvid osobnu iskaznicu, vrijeđao je policajce i prijetio im, zbog čega je odveden u policijsku postaju.

Za vrijeme dovođenja prijetio je policajcima da ih je "vidio i da će ga zapamtiti", a po dolasku u postaju je rekao: "Sve ću vas pobiti kao paščad!"

Inače, Ljajić je s klubom smješten u spomenutom hotelu zbog utakmice tamošnje Lige za ostanak protiv Železničara iz obližnjeg Pančeva

Ljajić se ljetos pred 32. rođendan vratio u rodni Novi Pazar kako bi igrao za istoimeni klub u srpskoj Super ligi, u koju se vratio nakon 13 i pol godina.

Novi Pazar, provincijski klub iz većinski bošnjačke pokrajine Sandžak, slavio je novo veliko pojačanje, a Ljajićev dolazak izazvao je euforiju u gradu. Navijači su u deliriju zbog Ljajićevog dolaska priredili veliku bakljadu u centru grada i oduševljeno dočekali novog heroja.

VEZANI ČLANCI:

Ljajić je Srbiju napustio 2010. kao ogroman talent Partizana, koji ga je za 8 milijuna eura prodao Fiorentini. Sada se, pak, u rodni grad i domovinu vratio u skromni klub iz provincije iz turskog Karagumruka kao slobodan igrač. Za Novi Pazar je ove sezone u 26 nastupa postigao 8, a asistirao za 5 golova. 

Ljajić je u inozemstvu igrao još za Romu, Inter, Torino i Bešiktaš. U karijeri je ofenzivni veznjak odigrao 426 utakmica, postigao 90 i namjestio 83 gola. Za Srbiju je u 47 nastupa postigao 9 i namjestio 6 golova.

U nacionalnoj momčadi najviše je ostao upamćen po tome što ga je 2012. izbornik Siniša Mihajlović izbacio iz reprezentacije jer je odbijao pjevati himnu Bože pravde. Ljajić je odbijanje pjevanja nacionalne pjesme pravdao time što je muslimanske vjeroispovijesti

Komentara 3

Avatar redington
redington
19:09 18.05.2024.

Neinformisanost ili čista provokacija?! Raška Oblast kako je zvaničan naziv u Republici Srbiji, ili kako je vi zovete Sandžakom (Osmanski naziv, iako ne postoji već više od 100 godina) nije nikakva pokrajina u Srbiji, niti bilo šta slično nego čisto teritorijalna oblast koja se nalazi u Jugo-zapadnom delu Republike Srbije, na području Zlatiborskog i Raškog Upravnog Okruga. Raška Oblast (Sandžak) se jednim delom nalazi na teritoriji Republike Srbije, a drugim delom na teritoriji Republike Crne Gore, i u njoj muslimani nisu većina nego Srbi, pogotovo u delu koji je na području Crne Gore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije