OSLABLJENI

Veliki udarac za City uoči Liverpoola: Kompany ozlijedio koljeno na treningu

Vincent Kompany
Foto: Reuters (Ilustracija)
12.04.2014.
u 19:44

Kompany je nakon jednog duela s Micahom Richardsom povrijedio koljeno, a travnjak je napustio uz pomoć suigrača te je njegov nastup protiv 'redsa' pod velikim upitnikom.

Posljednji trening nogometaša Manchester Cityja uoči gostovanja na Anfieldu protiv Liverpoola neće po dobrome pamtiti kapetan 'građana' Vincent Kompany.

On je, naime, nakon jednog duela s Micahom Richardsom povrijedio koljeno, a travnjak je napustio uz pomoć suigrača te je njegov nastup protiv 'redsa' pod velikim upitnikom.

Inače, baš je Belgijac na konferenciji za medije najavio derbi na Anfieldu, gdje je između ostalog rekao:

– Liverpool je naš najveći izazov i sad ćemo zapravo vidjeti gdje smo.

Liverpoolov dvojac u napadu, Daniel Sturridge i Luis Suarez, ove sezone je već nebrojeno puta pokazao koliko je opasan tako da bi Manuel Pellegrini zbog izostanka pouzdanog braniča mogao biti u velikim problemima.

>> 'Djeca moraju znati zašto svaka utakmica ovog vikenda kasni sedam minuta'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije